sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Osmo "Jacko" Heino

Meillä asuu uskollinen ja suuri Michael Jackson -fani! Michael on hänen silmissään todellin tähti! ...niinkuin hän kyllä onkin/olikin...

Tanssia, laulua, ihailua, vaatteiden katselua...päivittäin... Moonwalkissa on vielä vähän hiomista...

=)



Kallisille terveisiä, oli tosi kivaa, kun olitte meillä eilen!!! =)

perjantai 25. syyskuuta 2009

Paljon tarinaa, kuulumisia ja uutisia! - Niille, jotka jaksavat lukea!!! =)

Lapsilla on ollut viikko lomaa ja voi kun on ollut kivaa viettää aikaa heidän kanssaan!!! Jippii!!! =) Lasten seura on mitä mukavinta (silloin, kun he eivät.........sitä ja tätä ja tota.........) =)

Muutama ote viime päiviltä, varmaan sekalaisessa järjestyksessäkin...:

Eräänä päivänä Otso soitti Valtterille: "Lähetääks cityyn" ja Valtteri lähti! =) He olivat keskenään reissussa junalla ja Valtteri jäi yöksi. Seuraavana päivänä minä, 3 meidän isointa + Valtteri lähdimme taas junalla cityyn! =) Menimme science centeriin, mikä oli tosi kiva paikka! Osmo on siellä ollut koulun kanssa, meille muille se oli uusi tuttavuus. Siellä oli vaikka mitä mielenkiintoista tietoa ja tekemistä. Kuvia siltä reissulta:

Kävelimme South Bankistä museoon.



Värikkäitä varjoja.

Jättiläistuoli ja -pöytä.


Miltä tuntuu olla hedelmä vadilla? "Dont pick me!!!"


Täällä oli hiekkamyrsky kaksi päivää sitten, eli keskiviikkona. Olin työn touhussa, mutta aloin jossain vaiheessa ihmetellä, miksi ilma ja kaikki muukin on ihmeellisen väristä; keltaista??? Katsoin ulos ja:


Hiekkamyrsky tuli Sydneyn suunnalta uutisten mukaan. Tässä vielä pari kuvaa Nellistä ja Amoksesta, näkee tuon oudon valon värin.


Osmo lähti Jaylanin luo poikien bileisiin. Sinne meni myös Jai ja Jimmy, eli yhteensä 4 pikkupoikaa pitämässä hauskaa! Seuraavana päivänä he menivät skeittipuistoon ja illalla Osmo nukahti hyvin aikaisin! =)

Itse olin maanantaina tavallaan työasialla Gold Coastilla ihan yksin. Voi ihanaa!!! =) Oli antoisa tapaaminen ja sitten ennen kotiinlähtöä menin biitsille kävelylle...paljain varpain pitkin rantaviivaa, aallot välillä jalkoja virkistäen! =) Sitten istuin hetkeksi rentotumaan -ja lähdin vasta sitten kotiin! =)


Mitäs vielä... no Jani vei lapset soutamaan, oli KIVAA!!! Jani vei lapset myös elokuviin...oli kivaa sekin. =)

Itse olen kovin työntäyteinen. Joku voi ihmetellä, että no mitä ihmettä sinä oikein teet... voin kertoa, että yrityksen alkuun panemisessa on uskomaton määrä asioita, joita pitää hoitaa! Onneksi saan paljon apua joka puolelta! Kun kysyy, vastataan...! =) Jopa täysin mulle vieras ja tuntematon ihminen vyöhyketerapeuttien yhdistyksestä tarjosi pientä lainaa ilman korkoa, jos tarvitsen!!! =) (En ottanut vastaan... Mutta aivan käsittämätön tarjous!) Muunmuassa selvittelen asiaa, että mitkä yksityiset sairasvakuutukset kattavat vyöhyketerapian jne. Selvittelen myös muita yhdistysasioita. Teen kotisivuja. Ne valmistuvat alustavasti varmaan ensi viikolla. Toki täydentelen vielä matkan varrella. Sain kirjani valmiiksi, se julkaistaan Suomessa ensi viikolla. Se on vain pieni henkisistä asioista kertova kirja...Australia-kirja odottaa vuoroaan! =) Olen tehnyt myös sen eteen töitä, että saan rekisteröityä itseni opettajaksi. Sitten voin alkaa tehdä open sijaisuuksia ja tehdä myös kouluavustajan töitä. Näin aluksi kun ei tietenkään ole päivät täynnä asiakkaita. =) Ja LUKUISIA MUITA asioita teen joka päivä!

Siksi en ehdi kovasti kirjoitella kirjeitä ym. Ajatuksissa tietenkin rakkaat ovat oikeastaan päivittäin! Ja kyllä mä sähköposteja kirjoitan joka päivä lukuisia...on vaan niin monta ystävää, tuttavaa ja hoidettavaa asiaa! =) Kirjeitäkin kirjoitin viime viikolla 4 ja kortteja 7! Se on kai vähän molemmin puolista...ne jotka kirjoittelee tänne, saavat ensimmiseksi vastaukset... Ja tuota EN sanonut vihjailevaan sävyyn... mutta niin se menee... kun kirje tupsahtaa postiluukusta, siihen vastaa.. harovin tulee kirjoitettua muuten kirjeitä. Joskus kuitenkin onneksi!

Mutta töihin liittyen ilouutinen ja "opetustarina"...tai "ihmetarina". =)

Minä sain töitä vyöhyketerapeuttina paikalliselta luontaisterapiaklinikalta! =) JIPPII!!! =)

Se tarina on siksi ihmeellinen, että ihan YHTÄKKIÄ viime viikolla sain ajatuksen: "Mun on saatava töitä!" Menin suihkuun, lähdin pariin paikkaan tarjoamaan itseäni, myös mm. myyjäksi mun alan liikkeeseen jne. Kävin myös siis sillä klinikalla. Kysyin vaan "satutteko etsimään vyöhyketerapeuttia?" He vastasivat innoissan, että kyllä! Lupasivat soittaa parin päivän päästä. Heillä oli jo joitakin muitakin terapeutteja kiikarissa. En kuullut mitään eiliseen mennessä, joten päätin mennä sinne taas. Paikan pomo näki mut kaukaa ja huuteli nimen muistaen"Hi Nina..." hän näytti paikkoja, jutteli perusasioista ja kyseli, mitä mieltä olen? Hän lupasi soittaa viimeistään ensi maanantaina ja kertoa, kenet valitsee. Aamulla hän soitti, että mä saan paikan! =) Kannattaa siis kuunnella intuitiotaan! =) Vai mitä??? (Paikka ei siis ollut mitenkään auki, kunhan kävelin sisään ja tarjosin itseäni... johdatusta jos mikä!?!)

Nyt menen syömään kakkua, jonka Otso leipoi juhlan kunniaksi - sain niitä töitä! =)

Mukavaa viikonloppua kaikille!!!

p.s. Saa kirjoitella kuulumisia vaikka sähköpostilla!!! Teitä on muutamia, joista en ole aikoihin kuullut yhtään mitään!!! =)=)=)

sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Rodeo, messut, kasvitieteellinen puutarha ja hyvin päättynyt sairaalareissu =)

Täällä asustelee kolme iloista lasta: kahden viikon koululoma alkanut!!! =)

Viime viikon kuulumisia... Jani lähti leirille perjantaina klo 4.30. Tulee tiistaina. En oikeastaan kyllä edes muista, mitä kaikkea muuta oli meneillään... hyppään siis suoraan perjantaihin! =)

Lähdimme Ipswichiin rodeoon. Se oli isohko tapahtuma; valtakunnalliset loppukilpailut ja kyllä olikin hieno uusi elämys!!! =) En ole koskaan elämässäni ollut "oikeassa" rodeossa. Oli ihan eri nähdä kauniit ja vahvat hevoset metrin läheisyydeltä kuin telkkarissa. Tai kokea jännitys ja aistia adrenaliini (ja testosteroni...cowboyt hattuineen, jättiläiskokoisine vyösolkineen ja bootseineen...) paikan päällä kuin telkkarissa. Ratsastus villeillä hevosilla ja härillä näytti kyllä hurjalta ja onhan se vaarallista. Nytkin sattui loukkaantumisia.

Joku jäi kädestään kiinni köyteen ja hyppi holtittomasti härän selässä ja raahautui, kunnes klovnit (joiden tehtävä on siis härnätä härät pois ratsastajien luota ja auttaa ratsastajia) saivat hänet irti. Kerran kuului KAUHEA kopsahdus: hevonen potkaisi ratsastajaa polveen. Yksi ratsastaja jäi hevosen alle, toinen liiskaantui aidan ja hepan väliin jne. No, mitään vakavaa ei sattunut onneksi kenellekään.

Kuvia on muutama... tässä pari niistä. Videoita on useita, laitan yhden, myöhemmin ehkä lisää. =)

Teinistä ei saa aina ottaa kuvia! ;)



Vähän tärähtänyt kuva, muttei oikein ole parempia... Osmo, Alma ja Maria! =) (Elorannat, onks tutut tuolit?) =)


Osmo kantaa hampurilaiset ja kokikset. Takana vasikoita, jos tarkkaan katsoo aidan läpi. Niitä lassotettiin kilpailuissa.


Tässä rodeokuningatar (oikealla) ja muita naisratasastajia.

Tässä nyt yksi videonpätkä härkäratsastuksesta.



Lauantaina olin cityssä Go Green Expossa eli "vihreillä" messuilla myymässä aromaöljyjä. Minä, Jen ja Janet! =) Teimme taas minihoitoja ja hauskaa oli! =) Aromaöljyjen vaikutus tehostaa vyöhyketerapiahoitojen vaikutusta, eli niitä on tosi mahtavaa käyttää yhdessä.



Oli kiinnostavaa tutkiskella muidenkin myyjien ympäristöystävällisiä tuotteita. Erityisen kiinnostavaa oli tällä kertaa "pesupähkinät". Olen lukenut niistä jo jotain 10 vuotta sitten Suomessakin, mutta sivuuttanut. Kirjoitan niistä vaikka erikseen joku päivä. =)

Tänään minä, Alma ja Amos lähdimme kasvitieteelliseen puutarhaan Mt. Cootchan juurelle. Meillä oli KIVAA!!! =) Kesä tekee todellakin tuloaan, oli KUUMA!!!

Sisko ja sen veli!


Äiti ja pikkarainen bambujen edessä!


Lumpeita.


Siellä oli Rauhan markkinat. Tässä kolumbialainen bändi soittaa ja laulaa ja Amos jammaa! =)



Ja juu... otsikossa mainittiin sairaalareissu. Se OLISI voinut tulla eilen. Amos kolautti päänsä ikkunaan niin, että ikkuna poksahti isoille säröille, ei kuitenkaan sirpaleiksi. Huh! Mutta se reissu tuli sitten tänään; Amos ruiskutti silmäänsä tahranpoistoainetta...huuhtelimme Nellin kanssa sitä runsaasti, mutta päätin varmuuden vuoksi lähteä sairaalaan, ja kaikki oli tosiaan hyvin! Tämän herran kanssa tapahtuu. Hän on nyt 1 vee 7 kk ja sätännyt enemmän kun 3 sisarustaan yhteensä!!! =) Tervetuloa Aarne-serkku oppimaan jekkuja!!! =)

tiistai 15. syyskuuta 2009

2 vuotta kansalaisuuteen =)

Tuli kaksi vuotta täyteen Aussilandiassa! Lähdimme Suomesta 11.9. ja tulimme tänne 13.9. vuonna 2007!!! Emme mitenkään "valmistautuneet" päivään tai järjestänyt mitään sen kunniaksi, yhtäkkiä illalla tajuttiin, että "hei, tänään on vuosipäivä"! =)


Eka ja toka vuosi olivat erilaiset. Eka vuosi oli sisäänajoa ja ihmettelyä! =) Eka vuosi oli jokapäiväistä huokailua luonnon kauneudesta ja ihmisten ystävällisyydestä! Nyt on pakko myöntää, että kumpaankin on tottunut. Edelleen tietenkin nauttii luonnosta ja ihmiset tuntuvat kivoilta, mutta maisemasta on tullut tuttu, eikä muunlaista maisemaa osaa oikein kuvitellakaan ja ystävällisyys tuntuu yhtä luonnolliselta kuin ehkä Suomessa on (ainakin oli) luonnollista, etteivät vieraat tervehdi toisiaan! =)

Ei mulla tässä ole sen syvempiä mietintöjä tänään sanottavana. Tulin naisten illasta, eikä uneta. Päätin siis laittaa pari rivistä tänne!

Lapset olleet vähän kipeitä, ei mitään vakavaa, mutta pari päivää pois koulusta ja silleen. Jani on nauttinut mahdollisuudesta olla alsten kanssa. Eukosta ehkä ei niin väliä! =) Viikonlopuksi hän meneekin sitten taas leirille, mutta se on onneksi vain 3-4 päivää. Lapsilla alkaa 2 viikon loma perjantaina. Itse olin eilen vyöhyketerapiayhdistyksen kokouksessa, tänään oli se naisten "piiri", torstaina on taas vyöhyketerapiayhdistysjuttuja, perjantaina jotain kivaa lasten kanssa, lauantaiksi töihin messuille ja sunnuntaina on "World Reflexology Day" eli menen varmaan sen kunniaksi lasten kanssa yhteen vyöhyketerapiatapahtumaan keskustan puistossa... Ja ensi viikolla pyörii sitten taas uudet jutut!!! Parissa vuodessa ehtii saada aikaan vilkkaan elämän! =)

p.s. Otsikkoa selittäen, jos joku sitä pohtii... kanslaisuutta voi anoa, kun on asunut maassa 4 vuotta! ;)

sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Sutinasunnuntai!

Minun herätyskelloni soi aamulla klo 5.30. Lähdin Nundah-alueelle kylämarkkinoille aromaöljyjä myymään! =) Olin ystäväni Jenin kanssa ja päivä oli kaunis ja kiva! Tässä Jen viimeistelee katosta.


Tästä näkyy pöytä paremmin edestä.


Tässä "Medicine Woman" Nina - heh heh!


Öljyjä on ihan joka lähtöön; vaivaan, oloon, mielialaan ja tarpeeseen! Tämä öljymerkki, mitä myymme, on nimeltään Young Living. Ne ovat maailman laadukkaimpia aromaöljyjä. Öljyjä on yli 130. Vähän yli puolet ovat perusöljyjä, eli siis yhtä "lajia" öljyä. =) Loput ovat sekoituksia. Ne ovat aivan mielettömän ihania!!! Niillä voi tosiaan hoitaa kipetiä lihaksia, päänsärkyä, ihottumaa, masennusta, flunssaa... mitä vaan!!! Ja ne voivat piristää, jos olo on nuutunut (esimerkiksi piparminttu) tai rauhoittaa, jos olo on levoton (esimerkiksi sekoitus nimeltä Peace and Calming). =)

Teimme myös 10 minuutin minihoitoja, minä tein vyöhyketerapiaa ja käytin myös öljyjä. Jen teki töitä lähes pelkillä öljyillä. Sen tekniikan nimi on "Raindrops" eli "Sadepisarat". =) Hoitopöytä mahtui tilan taka-alalle!


Osmolle nappaamani kuva aidosta Star War -ukkelista! =)


Kotonakin oli ollut vipinää. Osmolla oli aamulla kaverin synttärikutsut. Almalla oli 3 tyttöä eilisestä asti yökylässä ja he lähtivät vasta iltapäivällä tänään. Otso ja Jani olivat kokkailleet. Välissä oli pitänyt soittaa KÄÄRMEENPYYDYSTÄJÄ!!! Juu!!! Kuvaa myöhemmin! (Kuvat Janin kamerassa.) ONNEKSI se oli carpet python, eikä brown snake -ja se oli KUOLLUT! =) Jani kertoi, että pyydystäjä oli tullut paljain käsin paksu nahkapussukka kädessä ja yrittänyt siitä vaan ottaa sen, mutta huomasi toki alan ammattilaisena jo ennen yritystä, että se oli kuollut! =)

GLUPS! No, se siitä! =) Tytyy muistaa pitää ovet kiinni... ei enää vain hyttysten vuoksi... !

Eilen olimme katsomassa ilotulituksia keskustassa! Vuosi kulunut, siitä, kun sinä, mamma, olit täällä! =) Koska vuosi sitten katsoimme niitä yhdessä! Laitan Janin kamerasta kuvia myöhemmin.

Loppuun vielä lapsukaisia! Tässä lapset uusissa pyjamissaan, kiitoksia mammaraiselle! =)


Alma Nellin tekemässä kampauksessa!


Tapaamme aina välillä entisiä naapureitamme. Tässä Brii ja Khy ja Osmo katsovat lastenohjelmia. -Vähän tärähtänyt...mutta laitetaan silti... kyllä he liikkuivatkin musiikin tahdissa! =)


Ja heidän äitinsä, rakas ystäväni, Nicole! =)

lauantai 12. syyskuuta 2009

Perjantai-ilta

Osmon trilogiasta 2 ensimmäistä osaa... Aurinko, Avaruus ja niiden Kohtaaminen (ei kuvassa)!


Nellin ja Amoksen yhteinen teos!


Ninan "Australiassa puoli vuotta" -lahja Nellille, aboriginaalien maalaustyylillä toteutettu aussimaisema!!! =) (Tässä kuvassa vielä ihan kesken.)


...ja monta muuta syntyi myös!!!

torstai 10. syyskuuta 2009

WAKAKIRRI

Australiassa järjestettiin 18. kerran valtakunnallinen tapahtuma nimeltä Wakakirri! (Klikkaa vaaleanpunaista linkiiä, siellä on lisää tietoa.) Wakakirri tulee erään aboriginaaliheimon kielestä ja sana tarkoittaa "storytelling" eli "tarinan kerrontaa".

Koulut saivat osallistua Wakakirriin, tarinan kerrontaan, esim. laululla, tanssilla, näytelmällä, taiteella jne. Aiheena oli parempi huominen; mitä positiivista koulu toivoo ympäristöltään; minkä asian puolesta koulu haluaa puhua! "Make positive impact on the world around you" on tapahtuman motto.

Alman koulu osallistui esikarsintaan pari kuukautta sitten ja pääsivät jatkoon. Eilen oli finaali ja WONDALL HEIGHTS VOITTI!!! =)=)=) Eli he pääsevät nyt koko Australian loppukarsintaan. Sinne ei mennä paikan päälle vaan sinne lähetetään video esityksestä. Näin myös syrjäseutujen oppilaat voivat osallistua.

Tapahtuma oli upea! Se oli hauska, iloinen, positiivinen, lapset olivat IHANIA... tanssit hienoja!!! Ajattelin Alman koulun esiintyessä, että "paras tanssi", vaikkeivät voittaisikaan...mutta niin se voitto tuli, eikä ihme!!! Tanssi oli UPEA!Siellä ei saanut kuvata, eli kuvia ei ole, mutta kiinnostuneet, käykää tuolla Wakakirrisivuilla, pääsee vähän fiilikseen! =) Tästä linkistä voi katsoa esimerkikisi videoita eri sarjoista, joissa mm. "outback":in eli sisämaan lapset esiintyvät. Katsokaa "3 dingo brothers"! Se on liikuttava!!! =)

maanantai 7. syyskuuta 2009

Isä-päiviä

Otsikko on hyvin kuvaava siitä, miltä meidän arki tuntuu nyt ja mitä kaipaamme toisina ajankohtina! Eli olemme hyvin kiitolisia siitä, että Janilla on töitä ja vielä unelmatyötä! =) Mutta työajat ovat perheen kannalta vähemmän edulliset. Janihan ON pois aikaiset aamut, iltapäivät ja illat, eli me emme häntä, eikä hän meitä, paljon näe arkisin. Kisa-aikona Jani on pois lauantait, joskus myös sunnuntait. Tämä rajoittaa paitsi perheen yhteistä aikaa, myös ystävien tapaamista. Jani on niin harvoin kotona, ettei oikein "milloinkaan" sovi. Ja jos hän on kotona, hänellä on kova ikävä perhettä, jonka kanssa voi olla edes muutaman tunnin pitkästä aikaa. Tai sitten lista töitä; paikkaa Otson pyörän kumi, korjaa ruohonleikkuri, omat työt jne.

Tämä ei ole valitusvirsi, vaan selitystä blogitekstin aiheelle. =)

Eli siis NYT HÄN ON KOTONA ja me koetaan kuin olisi vaan jatkuvaa jouluaattoa tai synttärijuhlaa! =) Täällä oli eilen isänpäivä. Lapset antoivat lahjoja, koska koulun kautta olivat hankkineet niitä. Minä ostin Janille vanhoja suomalaisia videoita läjän lahjaksi Tuulalta. Jani ja Osmo olivat eilen elokuvissa, Osmo on odottanut sitä ainakin 3 kk! Minä, Alma ja Amos olimme sn ajan sillä alueella (Bulimba) kävelyllä ym. Otso oli kaverilla.

Tässä kuvia puistosta.

Amos ja Alma keinuvat...Amoksen sanoin: "Amma ja Amma".


Amos taistelee skorpionin kanssa.


Alma soittelee ksylofonia.


A&A tarjoilevat capuccinoa kahvilan asiakkaille.


Nyt "isäpäivä" jatkuu meillä, vaikkei muilla. =D Lapset saavat vapaan koulusta, että ehdimme olla yhdessä ennen uuden työsesongin alkua. Lähdemme päivän retkelle Gold Coastiin 3 isomman kanssa. Jippii!!! =) Nyt eväitä tekemään! Onneksi "isäpäivät" jatkuvat vielä pari viikkoa!

lauantai 5. syyskuuta 2009

Pari sanasta kuulumisia

Viime viikon Jani on ollut melkein lomalla. Hän kävi kyllä kahtena aamuna Churchie:ssä, eli siellä poikakoulussa, jossa kausi alkaa taas pikkuhiljaa. Mutta on saanut nukkua muutaman aamun ja muutenkin lepäillä. Ansaitusti. Ja meistä muista on tietenkin ihanaa, kun hän on kotona. =)

Lapsilla on koulua 2 viikkoa jäljellä ja sitten on 2 viikon loma. Sen jälkeen alkaa viimeinen lukukausi tätä vuotta. Aika menee ihmeellisen nopeasti. Koulu menee kaikilla tosi mukavasti, siitä ollaan kiitollisia. Esimerkiksi Otso on saanut ranskasta kunniakirjan ja monet aineet menevät tosi, tosi hyvin. Alma oli mm. matematiikkakilpailussa nopein ja kaikki vastaukset olivat vielä oikeinkin. Osmo saa palkintoja jatkuvasti menestyksestä, aktiivisuudesta, reilusta kaveruudesta tai hyvästä käytöksestä. Muistutankin Osmoa joskus, kun hänellä on...hmmm....haasteellinen hetki käytöksen suhteen kotona...että "mitäs se opettaja sanoikaan sulle... että *Osmo, you are just like an angel*...niin oletko nytkin..." =) Amoksen uhmaikä alkaa laimentua. Hän uskoo jo usein, kun jotakin kieltää. =)

Kielestä... Huomaa selvästi, että kaksi vuotta englanninkielisessä maassa alkaa vaikuttaa puhekieleemme. Suomi on tietenkin vielä vahva vain kahden vuoden jälkeen ja me olemme "lukuahmattiperhe", eli luemme kaikki melkein koko ajan...että se auttaa.... paitsi silloin, kun lukee enkuksi... heh heh! Osmo on tosi innostunut onneksi tekemään tehtäviä suomenkielisistä harjoitus-, ja koulukirjoista. (Kiitos vaan niitä tänne lähettäville, ne ovat TODELLA mieluisia!!! Ja todella hyödyllisiä!) Hän tekee niitä ihan jokaikinen päivä.

Puhekielessä sen huomaa niin, että esim. Osmo korvaa useat sanat enkulla, koska enkunkielinen sana tulee nopeammi mieleen. Esimerkiksi pelasimme Alias-sanaselityspeliä suomeksi ja sana oli "tikkaat", hän sanoi "ladder"... ja hän sanoo usein esimerkiksi "Kirjoita opettajalle *note*." Tai koko lauseet tulevat usein enkuksi..."Let´s go shopping... I love school... Where is my hat..." jne.

Minä olen saanut asioita vihdoin eteenpäin niin, että voin alkaa mainostaa varmaan ensi viikolla. Mutkia tulee matkaan aina välillä, nytkin olen vaan odotellut mainosten jakamisen suhteen sitä, että saan aktivoitua uuden sähköpostiosoitteen, mikä ei vaan onnistu. Toivottavasti Jani keksii sen pian tai saa apua.

Olin aamulla Otson ja Amoksen kanssa pyöräilemässä. Pelikaanit olivat vakiopaikallaan. Ihastelimme niitä pitkään. Mä suorastaan rakastan pelikaaneja!!!


Olimme puistossa jonkin aikaa.


Pikkuveli oli iloinen, kun isoveli leikitti häntä.


Vielä pari sekalaista kuvaa...Tässä lähikuva Osmon "Josh"-kalasta.


Leikkejä... =) Junaleikki vuorossa...Nelli veturinkuljettajana! =)


Nyt just täällä on Ruudun perheen lapset. Nappasin äsken nuorimmaisesta "parista" kuvan. KIITOS KALLISILLE JUNARADASTA! =) Osmo ja Amos tykkäävät siitä PALJON! =) (Ja muuten kiitos Ruuduille vaatesäkistä ja rattaista! ) =)


Mukavaa viikonlopun jatkoa lukijoille! =)