sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Michelle 40 years


 Olin eilen yhden hyvän ystäväni 40-vuotisjuhlilla, jotka juhlittiin High Tea -tyyliin. Hänen kaksi siskoaan olivat järjestäneet juhlat hänelle; leiponeet aivan mielettömän ihania herkkuja pöydät notkuen. Suolaista ja makeaa, shamppanjaa, teetä ja kahvia, tryffeleitä, ilmapalloja, lahjoja, hyvää jazz-musiikkia! Ja paljon naurua!!! Tunnelma oli lämmin ja hauska! Yhdet elämäni parhaimmista juhlista, vaikken osannut sitä odottaa mennessäni.

Toinen siskoista, Lucy.
 Michellen äiti, joka toi perheensä Englannista tänne noin 30 vuotta sitten.

 Michelle... AINA äänessä ! =)


Michellen toinen sisko Clair.


Minä ja Michelle! =)

 


lauantai 14. huhtikuuta 2012

Arkea



Tein tällaisen porkkanakakun pääsiäisenä ja siitä tuli uus lemppari. Toimii myös kesäkurpitsalla, tein sillä ensin, kun porkkanat oli loppu. =)



 Pikkupojat eräänä iltana television ääressä.


Viime täysikuu.


Lähdössä skeittpuistoon. Amoksella suomen sanakirjapaita yllään. =)

 
 

Jani venevajalla. =)

 

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Aamukävelyllä



Kävimme hitaalla, rauhallisella, ihanalla kävelyllä Lotassa tänä aamuna. Reipastelua ei voinut harrastaa flunssan vuoksi, mutta mangrovepuiden ihastelua kylläkin.

 








perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä



Kuten mainitsin, olemme sairastelleet pitkään. Toipuminen edistyy, mutta osa porukasta vielä kovinkin flunssaisia. Tässä muutama kuva parin päivän sisältä.

 Meidän ihanat teinit! =D





Me ollaan menos elokuviin. =)


Otso menossa kadetteihin, hän veti tuon illan ryhmän ja tykkäsi kovasti.



Eilen illall tehtiin "Easter cupcakes"... 


Ennenkuin ehdin mitään sano, Amos oli ottanut kaksi kakkua ja jo nuolaisi tosita. =)


Me olemme alkaneet juoda aamuisin itse puristettua vihannes- ja hedelmämehuja. Joskus otan myös töihin evääksi sitä mehua. 
 

Osmo tänä aamuna. Piirreltiin ja väriteltiin. Hän toivoo tuollaista potkulautaa nimpparilahjaksi ja kerää ekstrarahaa siihen tekemällä kotitöitä.


Amos sai nelivuotisrokotukset ja ollut kuumeessa siitä muutaman päivän.


Amoksen taiteiluja.






sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tervehdys


 Tuli valokuvattua ja blogattua niin paljon muutaman vuoden ajan, että ininostus lopahti täysin. Nyt tuntuu siltä, että kuvaus kiinnostaa taas ja ehkä vähän kirjoittaminenkin. Uusia kuvia ei kyllä juurikaan ole -vielä. Tässä muutama kuva kännykästä... ihan sekalaisia ja osa jo 4-5 kk vanhojakin.

Laitetaan alkuun IdaStinan viimeinen aamu meillä. Tytöt olivat katsoneet videoita  melkein läpi yön ja nukahtivat sohvalle. tästä löysin heidät aamulla. =)


Sitten Amos-apulainen kurpitsaa raastamassa. =)




 Nämä ovat niitä vanhoja biitsikuvia... itselläni mukavat muistot tästä päivästä... 

 









Se on huhtikuun ensimmäinen päivä, toinen syyskuukausi siis alkaa. Onkin ihanan raikas aamu tänään. Lämpöä varmaan pitkälti yli 20 astetta, mutta raikasta. Menemme kohta aamukävelylle. Olemme sairastelleet kovasti yli 3 viikon ajan, nyt alkaa vihdoin osalla helpottaa. Täällä on koululomaa seuraava viikko. Saavat lapset kunnolla levätä; hyvä. On ollut IHANAA, kun Jani on kotona normaalisti, käy töissä, mutta on usein aamuisin ja iltapäivisin kotona ja LAUANTAISIN! =) Lapsille ei kuuluu mullistavaa uutta, paitsi Almalle vähän: hän vaihtaa koulua loman jälkeen, tähän lähikouluun tuttujen vanhojen ystävien luo!!! =) Ja pääsee kävellen, ei tarvitse kuskailla häntä juna-asemalle ja takaisin, eikä hänelle mene niin paljon aikaa matkustamiseen. tyttö on helpottunut ja onnellinen ratkaisustaan! Amos tykkää kovasti päiväkodistaan ja on innostunut mm. askartelemaan, laulamaan ja opettelemaan kirjaimia ja numeroita. Osmo on innostunut tanssista ja pääsee esiintymään telkkariin myöhemmin tänä vuonna. Otso käy edelleen kadeteissa ja vetää ensi tiistain ryhmän. =) Minä ja Jani pyöritetään arkea, käydään töissä ja ihmetellään, kun lapset kasvaa...! =)  Perheemme arki on hyvää, mutta haasteellista... on kiireistä ja joskus kaoottista... ...mutta elämä tuntuu moniulotteiselta, mielenkiintoiselta ja se on TÄYNNÄ rakkautta!!! =)