torstai 25. maaliskuuta 2010

Normaalia arkea, IHANAA! =)

Elämä tuntuu helpolta ja ihanalta, kun ei ole muuttoa päällä ja Jani kotona normaalisti. (Eli käy päivisin tekemässä töitä, mutta hänet näkee joka aamu ja iltapäivä ja ilta. ) Oikein lamaannuttaa ajatus siitä, että työt alkavat taas parin viikon kuluttua tohinalla. No, onneksi se kiireisin aika on aina ne viimeiset 6 viikkoa, eikä koko 5 kk. Ja hei te naiset, joilla on mies kotona aamuin, illoin ja viikonloppuisin, muistakaahan arvostaa sitä! =) =) =)

Vaikka ollaan kipeitä, tuntuu ihanalta! =) Meillä on 4:llä ollut antibioottikuuri. Tai oikeastaan 3:lla on vieläkin.

Pojat aloittivat jalkapallon. Ovat tosi innoissaan. Kuvia tulevaisuudessa.

Koulussa menee varsin mukavasti. Otso on erityisen innostunut kotitaloudesta ja ranskasta. Alma kaikesta, samoin Osmo. =) He laskevat viikonloppuisin tunteja, että pääsee taas kouluun... =) Osmo sai tällaisen musalippiksen musaopelta, kun oli ollut niin kiltti ja reipas... ja varmaan laulanut lujaa ja korkealta! =)


Täällä "lahjotaan" oppilaita enemmän kuin Suomessa, onneksi Suomessakin tietenkin kehutaan ja kannustetaan! =) Olemme huomanneet tämän ilmiön aikuisten maailmassakin. Suomessa, jos olet ammattijärjestön jäsen, maksat jäsenmaksun ja saat kortin, jota voit käyttää tarvittaessa. Täällä saa A4 tai jopa A3 -kokoisia todistuksia seinille ripustettavaksi plus muuta tilpehööriä.

Alma menossa pian toisen kerran käsispesialistille, joutuu ehkä käden leikkaukseen... katsotaan nyt.

Minä olen käynyt koko täällä olo ajan erilaisissa henkisissä ryhmissä ja naisryhmissä, kursseilla, seminaareissa ja kaikenmoisissa tapahtumissa. Se on ollut harrastus, henkireikä ja oikeastaan elämäntapa. En ole niistä juurikaan kuvia julkaissut, ihan muiden kuvissa olevien ihmisten yksityisyyden vuoksi. Tässä kuitenkin nyt pari kuvaa. Käyn joka toinen tiistai ryhmässä "Sisterhood". Vedämme ryhmää vuorotellen. Tässä kuvassa yksi paras aussiystäväni Rebecca. =) Aiheena itsensä kehittäminen, henkinen kehitys, naiseus jne. jne. Näistä nais"ringeistä" saa valtavasti tukea ja voimaa! =)


Paikka on Junjarina, Healing Center. Yksi yökuva pihalta.


Olen käynyt siellä ja muualla läpi kiireistenkin aikojen, mutta nyt näistäkin saa enemmän irti ja nauttii enemmän. Käyn muissakin ryhmissä säännöllisen epäsäännöllisesti! =)

Nappasin tänään kuvia töistä, klinikalta. Tässä odotustila.


Tässä mun huoneesta "palanen". =)


Mulla on monia vakioasiakkaita. Eräs lempiasiakkaani on Silvia. Hän käy mulla 2 kertaa viikossa. Aikanaan Länsi-Saksasta maailmalle lähtenyt nainen. Hän oli matkalla Malesiassa, josta sain häneltä ihanan kortin ja tänään hän toi vielä tuliaisiakin. =) Minulle onnenriipuksen, Amokselle vaatteita ja pehmolelun. =) Lisäksi hän toi esitteitä sikäläisestä hieronta- ym. tarjonnasta. Ihana ihminen! =)


No, nyt lopetan turinoinnin... Amos herää varmaan ihan kohta ja pian tulevat lapsetkin koulusta... ihanaa, kun ei tarvitse enää hakea heitä autolla! Iltapäivällä: Almalla tanssi, Osmo kaverille, sitten harkkoihin. Illalla rentoutumista. (En ole voinut käydä kuntosalilla jotain 3-4 viikkoon, kun olen ollut niin kipeä.)

MUTTA...

Ylihuomenna, yöllä, hyppään autoon, ajan lentokentälle suurkaupungin valoissa, parkkeeraan auton, kävelen laskeutuvien lentojen terminaaliin... ja odotan hepulissa, koska näen veljeni ja äitini kasvot... ja sitten KILJUTAAN! =) ...tai itketään... =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi jummijammi mukavan seesteisen oloista :) Ihan tekis mieli könytä tuonne sun pöydälle. Ihania asiakkaita tosiaan, wau.

Toivottavasti se Alman käsijutska ei ole mitään vakavaa. Tsemppiä neitokaiselle!!!

Ihan tässä meinaa itelläkin silmät kostua kun ajattelenkin jos oma äiti ja sisaruksiani pääsisi kyläilemään. Olen onnellinen sun puolesta!! Nauttikaa elosta ja toisistanne <3

Lisää ikimuistoisia hetkiä toivottaen, Sarppa Lännestä =)

Anonyymi kirjoitti...

Sari, tuntui vähän aikaa sitten, etten ikinä enää elämässäni voi käyttää sanaa SEESTEINEN, mutta vähän siltä on tuntunut. =) Alman käsijuttu on ihmeellinen. Lääkäri sanoi viimeksi, ettei tiedä, mikä siinä on, eikä ole koskaan moista nähnyt ja on siis "käsilääkäri". Siinä on ihmeellinen liikkuva kohta ja se aiheuttaa kipua. Kämmenessä, vasemmassa onneksi. Kiitos, nautimme! =) Nauti säkin rauhasta ja ajasta tehdä asioita, pian löytyy varmasti töitä! =)

Halein Nina