lauantai 9. huhtikuuta 2011

Pikapäivitys, mitä tapahtunut Suomen matkan jälkeen

Palasimme Suomesta 24.1. Ensimmäinen viikko kotona meni aivan täysin sumussa ja sekavissa tunteissa, tunnelmissa, ajatuksissa sekä tosi pahassa jet lagissä. Toinen viikko oli helpompi, mutta sekava ja vielä takkuileva. Kolmantena viikkona energiat tasoittuivat ja olo alkoi olla kaikilla tasapainoisempi, virkeämpi ja jalat taas tukevahkosti tässä maassa. Mutta meni vielä pari viikkoa, että arki rullasi...

Nyt arki jo rullaa. =)

Päivitystä: Otso on nyt 10. luokalla, Alma 7., Osmo 3. ja Amos jatkaa tutussa ja turvallisessa perhepäivähoidossa Julien luona.

Tänä vuonna Otso pelaa futista ja käy "armeijaa" eli "army cadetts"... se on toimintaa, jota vertaisin pitkälti partioon, mutta sen järjestää ja rahoittaa Australian armeija. Alma jatkaa tanssia ja huilunsoittoa sekä Osmo aloitti tennistunnit. Amokselle riittää harrastukseksi äidin pussailu!

Nyt just tätä kirjoittaessani Almalla on omat synttäribileet meillä, tuolla on piha täynnä kiljuvia nuoria. =) Otso on kaverinsa luona ja Osmo tuli juuri elokuvsita kaverinsa synttäreiltä.

Lapsilla alkaa loma koulusta ensi viikolla. Jani ja lapset menevät Melbourneen Aili-tädin ja Yrjön luo. Minä en voi mennä mukaan töiden vuoksi. Reilu kuukausi sitten aloin etsiä työpaikkaa ja vuokrattavia huoneita kyllä löytyi. Valitsin sitten sopivimman... ensin blokkasin pois paikat, jotka olivat turhan kaukana tai ihan hurjan hintaisia. Sitten vierailin muutamassa paikassa ja valitsin sopivimman/parhaimman niistä vaihtoehdoista.

Olen nyt sitten ollut 2 viikkoa Vitalelife -hyvinvointikeskuksessa töissä. =)

Olen ollut tyytyväinen valintaani ja innoissani uusista työkuvioista ja mahdollisuuksista, joita tämän kautta tarjoutuu. Rullat ovat myös lähteneet pyörimään, asiakkaita on ollut enemmän kuin odotin tässä vaiheessa. Päiviin kuuluu asiakkaiden hoidon lisäksi myös paljon markkinointia, artikkeleiden kirjoittamista jne.

Tässä Roechelle, paikan omistaja ja kuva sopimuksen allekirjoittamisesta. =)


Tässä linkki heidän sivuillensa.

Tässä suora linkki mun sivulle.

Ei kommentteja: