sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Tervehdys


 Tuli valokuvattua ja blogattua niin paljon muutaman vuoden ajan, että ininostus lopahti täysin. Nyt tuntuu siltä, että kuvaus kiinnostaa taas ja ehkä vähän kirjoittaminenkin. Uusia kuvia ei kyllä juurikaan ole -vielä. Tässä muutama kuva kännykästä... ihan sekalaisia ja osa jo 4-5 kk vanhojakin.

Laitetaan alkuun IdaStinan viimeinen aamu meillä. Tytöt olivat katsoneet videoita  melkein läpi yön ja nukahtivat sohvalle. tästä löysin heidät aamulla. =)


Sitten Amos-apulainen kurpitsaa raastamassa. =)




 Nämä ovat niitä vanhoja biitsikuvia... itselläni mukavat muistot tästä päivästä... 

 









Se on huhtikuun ensimmäinen päivä, toinen syyskuukausi siis alkaa. Onkin ihanan raikas aamu tänään. Lämpöä varmaan pitkälti yli 20 astetta, mutta raikasta. Menemme kohta aamukävelylle. Olemme sairastelleet kovasti yli 3 viikon ajan, nyt alkaa vihdoin osalla helpottaa. Täällä on koululomaa seuraava viikko. Saavat lapset kunnolla levätä; hyvä. On ollut IHANAA, kun Jani on kotona normaalisti, käy töissä, mutta on usein aamuisin ja iltapäivisin kotona ja LAUANTAISIN! =) Lapsille ei kuuluu mullistavaa uutta, paitsi Almalle vähän: hän vaihtaa koulua loman jälkeen, tähän lähikouluun tuttujen vanhojen ystävien luo!!! =) Ja pääsee kävellen, ei tarvitse kuskailla häntä juna-asemalle ja takaisin, eikä hänelle mene niin paljon aikaa matkustamiseen. tyttö on helpottunut ja onnellinen ratkaisustaan! Amos tykkää kovasti päiväkodistaan ja on innostunut mm. askartelemaan, laulamaan ja opettelemaan kirjaimia ja numeroita. Osmo on innostunut tanssista ja pääsee esiintymään telkkariin myöhemmin tänä vuonna. Otso käy edelleen kadeteissa ja vetää ensi tiistain ryhmän. =) Minä ja Jani pyöritetään arkea, käydään töissä ja ihmetellään, kun lapset kasvaa...! =)  Perheemme arki on hyvää, mutta haasteellista... on kiireistä ja joskus kaoottista... ...mutta elämä tuntuu moniulotteiselta, mielenkiintoiselta ja se on TÄYNNÄ rakkautta!!! =)

Ei kommentteja: