lauantai 28. helmikuuta 2009

7 lasta

Ei, en odota kolmosia, vaan Osmolla on yksi ja Almalla kaksi yökyläkaveria. Naurua, kiljumista, naurua! Kivaa! Ainakin lapsilla... eh he he!

Almalla on Jessica ja Teanne, Osmolla Jaylan. Leipomista, pizzan tekemistä, uimista, legoja, pyssyleikkejä, meikkejä... vaikka mitä!

Jaylan ja Osmo lähdössä uimakisaan.

Pleikkaa.


Amos on just tyttöjen kanssa, tytöt sanovat hienosti ääntäen "Amos, tule! Tule, please". =)

Jaylan, jonka isoäiti julkaisi vain pari kuukautta sitten ensimmäisen maori-englanti sanakirjan Uudessa-Seelannissa taas kertoi, että kun he sanovat "moi moi", se tarkoittaa, "I am sleepy", "minua nukuttaa".

Pojat pizzalla.


Tytöt ovat viilettänee jo meikeissä ja kampauksissa ohi, mutta ei tässä kuulkaa ehdi kuvailla. Amos on mennyt flunssansa kanssa takapakkia, tosi kipeän oloinen; nenä vuotaa, raukka kitisee pahaa oloa, ruoka ei maistu. Ja hampaitakin tulee koko ajan. Viimeksi, kun laskin, niitä oli 15, voi olla jo enempi. Ja jos ei ole, niin pian on kitinästä ja kuolalitroista päätellen. Itseasiassa kurkkasin tässä välissä sinne suuhun ja sieltä on poskihampaat tulossa...ilmankos itkettää. Yksikin hammas oli niinkuin idästä ja lännestä läpi, mutta pohjoisesta, etelästä ja keskeltä ihan piilossa!

Lähdenpä lasta lohduttelemaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heh..mä jo ajattelin että hetkinen nyt on menny jotain ohi...ja pahasti....7 lasta:D
kiitos tästä teidän osoitteesta:) mähän oon ihan vaki vieras:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, kun olet vakivieras! =) Blogi tulee eläväksi kirjoittajalle, kun joku kommentoi!!! =) Nina

Anonyymi kirjoitti...

Totta:) saa muutkin kommentoida etten mä yksin vaan:D kommentteja on aina kiva lukea:)