lauantai 28. helmikuuta 2009

"Hus & Hem" helmikuun numero

Nyt esittelen muutamia kuvia kodista, koska tiedän muutaman ainakin niitä odottavan. Nämä ovat näppäyksiä tässä äkkiseltään, ei ehkä ihan kuitenkaan siis Hus & Hem:n sivuilta... =) Ja sisustushommat kesken ja silleen...

Tässä ensin olohuoneesta kuvia. Nyt, vuoden kuumimpana kuukautena voisi turisti ihmetellä, miksi aussitalossa on takka! Mutta kun olemme jo yhden talven täällä eläneet, tiedämme sen olevan ihana kylminä aamuina ja iltoina talvisaikaan. Eihän tämä varaava takka ole, mutta lämmittää edes tulen palaessa. Ja puita on ihana serkkuni Maria luvannut meille pihamaaltaan! =)

Kun istuu soffalla takan vieressä, näyttää tältä.


Kun kääntää päätä oikealla, näyttää tältä. Tuo verkko-ovi vie autotalliin, jota parhaillaan sisustan työhuoneekseni.


Soffalta kun nostaa pyrstönsä ja kääntyy oikealle, näyttää tältä. Eli ruokailutila on ikäänkuin yhtä olohuoneen kanssa.


Olohuoneesta pääsee patiolle. Siellä on grilli, pöytä yms.ja sieltä pääsee uima-altaalle...ja viemään pyykkejä kuivumaan. =)


Tavallinen keittiö...mutta toimii! =) Kivaa ovat nuo avattavat ikkunaluukut, saa suoraan astiat ja ruuat pihapatiolle. Tämä keittiö näyttää pimeältä; niin se onkin. Tämä asunto on paljon pimeämpi verrattuna edelliseen.


Kyökistä näkymä ruokailtutilaan. Ja muuten ulko-ovelle. Tuon tiiliseinän takana on Janin työhuone. Eka huone oikealla ulko-oven vieressä on Osmon huone, seuraava Otson ja sitten on vierashuone.


Otson huoneesta palanen ... Jani sattuu vetelemään hirsiä siinä juuri...


Alman huoneesta nurkka.


Osmon huoneesta nurkka. Otson ja Osmon huoneen välissä on tuollainen tilanjakajaseinä.


Otson huoneesta sama seinä.


Makuuhuoneesta.


Näistä ovista pääsee minipatiolle. Sinne pitää hommata pari pikkutuolia ja pikkuinen pöytä, vahva lukko oveen ja viettää romanttisia kuutamoiltoja, välillä pulahtaen porealtaaseen... Ollaan me jo kerran testattu. =) Iltaisin vaan uni painaa luomia, Amos nukkuu yöt tosi levottomasti. Me ollaan aika väskiä Janin kanssa.



Uima-allas, joka on "party pool". Tuo keltainen tiilitys keskellä on suihkulähde, josta tulee myös valoja. Eli pimeällä voi uida bilealtaassa... =) Ulkona on kaiuttimet, että saa musiikkia ja patiolla oikein muurattu jääallas... johon siis on tarkoitus laittaa jäitä ja juomia. Meillä se on kyllä tyhjä. =)


Mä leikin, että tämä on Frida Kahlon talo Meksikossa. Se mielleyhtymä tuli kelta-vihreästä tiilityksestä ja kaktustiilistä patiolla. Ei paljon tarvita, jos on lentävä mieli. =)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi jumpe...onpas huluppeet tilat. Täällä naama vihreenä katteltiin asuntoanne, mutta on se ihana!! ONNEA VIELÄ KERRAN UUTEEN KOTIIN :)

Aurinkomaassa kirjoitti...

Kommentti, jee! Kiitos, Sartsa! =) Kiitos onnen toivotuksista! Juu, on tämä hulppea, onneksi saamme vuokratukea! Nina

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin ja Australiassa on isommat asunnot kuin Suomessa. Ehkä Kanadassakin oli? Nina

Anonyymi kirjoitti...

Voi vautsi ihana asunto ja vau mikä uima-allaskin...siel saa sit romskuilla ,bilettää tai vaik mitä:D
onnea uuteen kotiin<3

Silvola kirjoitti...

Ihanan näköinen koti teillä, tosi jees! Täytyypi tulla kylään joskus ... :D Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

TERVETULOA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Ja Lissau, kiitos! =) Nina