maanantai 31. elokuuta 2009

Janin tytöt voitti! =)

Täältä arjen tohinan keskeltä iloista tuuletusta Janin puolesta: Jani sai maistaa voiton makua lauantain kisoissa. Janin päävalmennettavat olivat ns. Ykköskasi ja Kakkoskasi. Ykköskasi VOITTI ja Kakkoskasi tuli toiseksi! =)=)=) HYVÄ JANI!!! Ja TYTÖT kans...! =)=)=)

(Tämä kuva ei ole kisoista, vaan viikko sitten otettu, muttei nyt ole muuta tähän hätään...)


Eilen oltiin juhlimassa... oli hieno kauden päätöstilaisuus. Ei ole kuvia... mutta lounasta, puheita ja sitten jatkoille! =) Jani on juhlinut itseasiassa ma, ti, ke, pe, la ja su! =)=)=) Kiva työpaikka... Ja meillä on kaks uutta kultakalaa... Jani sai nekin tytöiltä... Meidän oranssit kalat on Ilo ja Onni...onkos nämä nyt sitten Suru ja Ahdistus, vitsailimme, koska ne ovat tummansiniset. E-hei... ei sovi tähän taloon! =) Osmo nimesi yhden, se on "Josh"... Toisen nimeä miettivät! Sitten Jani sai viinejä ja mm. nallen, johon tytöt olivat kirjoitelleet kiitoksia ja muita ihanuuksia! =)=)=) Minäkin sai ison ruusukimpun "Janin tukemisesta"... Kiva ele... seuraavaksi voisivat lähettää lapsenvahdin aina, kun Jani on leirillä... tai parin tonnin shekin hemmotteluhoitoihin... tai... ideat ei lopu! =) Ei vaiskaan... vitsi vitsi!!!

Tässä "Jani-nalle", Josh-kala ja pari ruususta.


Nyt just Alma leipoo keittiössä juhlakakkua sen kunniaksi, kun iskä on vähän aikaa kotona!!! ...kunnes poikakausi alkaa... eli huomenna!!! =) No onneksi KIIRE ei ala vielä huomenna... tahti poikakoulussa kiihtyy taas vasta joskus tammi-helmikuussa! =)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

KAUHIAST PALJON ONNEA JANILLE!! Hieno suoritus!!

Varmasti Nina ja lapset ihanaa saada mies/ iskä kotiin vähäksi aikaa. Nyt ilo irti miehestä ;)

Magee toi sininen kultakala. En oo ennen nähnytkään... kuullut tosin. Muistuttaa hieman taistelukalaa.

Syysterkuin savosta, Sarppa

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa työtä, Jani! Ihania huomionosoituksia aiheesta.
t. JOssu

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Janin puolesta, sanoo vaimo! =)