perjantai 21. elokuuta 2009

Parit otokset, ettei blogitus ihan jää... =)

Täällä arki rullaa...lujaa!!! =) Alma totesi tänä aamuna, että "tämä toinen vuosi Australiassa meni tosi nopeasti". Ja se on niin totta... päivät ja viikot vilahtelevat vain. Noin kuukauden kuluttua se toinen vuosi tulee tosiaan täyteen.

Olen aiemminkin todennut, että arkikuvaaminen on vähentynyt. Laitan tästä kännykällä otettuja kuvia viime viikoilta ja tulee siten vähän taas arkijuttuja kerrottua...

Jokin aika sitten osa perheestä oli tosi kipeitä. Tässä Nelli ja pienet pojat illalla muutama viikko sitten, kun pojat tosiaan olivat kipeinä.


Alman tanssiharrastus jatkuu. Tässä lähdössä yhteen kilpailuun muutama viikko sitten. (Seuraava esitys on muuten noin 2 viikon kuluttua...toivottavasti saisin sieltä kuvia...)



Olen käynyt yli vuoden eräässä healing centerissä usein erilaisissa ryhmissä ja kursseilla yms. Ohjaankin siellä välillä, esim. ensi tiistaina taas yhden illan. Paikan nimi on Junjarina. Se on wagga wagga -heimon kielellä "healing centre". Paikan perustaja ja omistaja ja kurssien vetäjä Dianne järjesti siellä supertalkoot... maalausta, raivausta, siivoamista, pesemistä, puutarhahommia, purkua, rakentamista...vaikka mitä!!! Tässä pari kuvaa niistä talkoista. Paikka on itseasiassa todella kaunis ja upea sekä sisältä että ulkoa. Nämä kuvat eivät ole kovin eduksi, mutta tuskin haittaa... =)

Tämä kuva piti maalata, kun sitä ei enää kunnolla näkynyt. No, minä ja pari muuta pesimme sen tarkoituksena, että maali pysyy sitten paremmin. Pesun jälkeen ei tarvinnutkaan maalata... Kuva tuli esiin kaiken hiekan, pölyn ja mudan alta oikein hyvin. =)


Piharakennuksen purkua.


Puutarhahommia.

Loppuun vielä yksi... pitää mennä nimittäin nukuttamaan Amosta... mutta meillä on talo täynnä kokkauksesta innostunutta porukkaa. Lähes joka iltapäivä tai ilta joku häärää keittiössä ja se en ole enää yksin minä. =) Tässä Otso leipoo satsin pipareita kouluun kotitalousopettajalleen. =) Muutama päivä sitten...


No, mutta nyt maitoa pikkuiselle ja hän lähteepi Höyhensaarille! Palaan taas kerran asiaan...kuvien ja juttujen kera.

MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuleehan sitä juttuakin vielä ;) Ei vaiskaan..niin se on että arki vie mennessään. Vielä kun on suurperhe niinkuin sulla, omayritys jne. On siinä touhua riittämiin. Vaan eipä ole vapaa-ajan ongelmia ;D

Ihanaa että olette jo kaikki kunnossa.

RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA TEILLE KAIKILLE!!

(Nina muista sitten itsekkin relata!! ;D)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Sartsa! =) Saa nähdä, mitä blogille tapahtuu... ??? =) Tykkään edelleen sit päivittää ja se on kätevä tapa laittaa kuvia... mutta tahti on kyllä hidastunut...=)

Juu... aikomus on rentoutua tämä v-loppu!!! =)

Täytyykin tulla taas kylään teijän blogiin! =)

Nina

Lissu kirjoitti...

voi raasuja...no nyt toiv.kaikki terveinä.
hyvä suomi paita:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, lapset pitää tosi mielellään noita Suomi-paitoja...kotimaa on kotimaa! =) Vai pitäisikö sanoa synnyinmaa on synnyinmaa... =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Kiireinen arki on alkanut täälläkin koulun myötä!
Pysykäähän terveinä!
t. Kirsi Sa.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa kouluvuotta, Kirsi, ja kiva kun piipahdit täällä! =) Sähköpostiakin saa laittaa. =)

Nina