lauantai 2. tammikuuta 2010

2009 loppu ja 2010 alku

Siirtymäää viime vuoden 2009 joulun tunnelmista vuoden 2010 alkuun!!! Siltä tuntuu nyt. Vanhasta irti päästämistä, puhdistautumista ja latautumista uuteen... valmistautuen! =) Meillä on monta muutosta tulossa. Amos aloittaa hoidon, minä opettajan töitä, Jani uudessa tyttökoulussa, mamma tulee visiitille toisen kerran, Vesa-enokin ekaa kertaa. Ja muita juttuja tietenkin paljon suunnitelmissa... kursseja, harrastuksia, retkiä ja matkoja lapsilla ja aikuisilla! =)

Jouluaaton ilta... skypetystä sinne sun tänne, mikä oli hauskaa!!! Tässä kuvassa koneella varmaan Jani, Otso ja Nina, koska kuvassa näkyy Osmo, Amos ja Alma vaan.


Näissä kuvissa taitaa olla joulupäivä. Lähdimme puistoon kävelylle ja leikkimään... vähän liikuttamaan itseämme joulun oleskelun ja herkuttelun jälkeen. Kuvat ovat vähän sumpuraisia. Täällä on satanut joulun ajan, vielä eilenkin tuli vettä. Tänän onkin sitten taas pitkästä aikaa porottanut koko päivän. Tuulee kyllä kivasti, se vilvoittaa.

Osmo ja Otso.


Alma ja uusi "rullalauta", ripstik.


Amos tekee capuccinoa. =)


Tapaninpäivänä menimme Ipswichiin kylään Marian ja Phillin luo.

Tässä keittiössä Phill, Nina, Amos ja Mariasta näkyy hame. =)

Alma ja Osmo... ja näköjän Otsoakin näkyy...! Osmo ja Alma jäivätkin 2 yöksi heille ihan spontaanisti. Se oli kivaa kaikille. Lapset nauttivat vaihtelusta ja hyvästä seurasta, Phill ja MAria kuulemma samoin, sekä meillä oli tietenkin vähän rauhallisempia päiviä, kun olimme vain 4 hengen perhe pari päivää. Kiitos vielä Maria! =)


Amos sai ruokkia Missyä kummitädin kanssa! Se oli JÄNNÄÄ!!! =) Amos muuten puhuu paljon... tämä kiinnostanee lähinnä perhettäsiellä ja Nelliä. =) Amos matkii jo lähes kaikkia sanoja, artikulointi ei vielä seuraa ihan perässä. Hän ilmaisee jo itseään lausein, esim. tämä hepan syöttäminen "Amppa koi koi nanna". Se tarkoittaa "Amos syötti hevosta." Koska Amppa on Amos, koikoi on "kopoti kopoti" eli hevonen ja nanna on ruoka.


Pikkuveli ja isosisko Missyä silittämässä.


En tieäd, mitä tapahtui, mutta yhtäkkiä Alma kupsahti kumoon! =)


Pari välipäivää lepäiltiin. (Mulla oli kyllä 3 asiakasta, heidät hoisin.) Sitten hyppäänkin uuden vuoden aattoon! Saimme kylään Vuorisen perheen! Tässä Tommi ja Leena. Mukavaa oli! =) Kiitos, kun kävitte! =) Ja tradition luominen kuulostaa hyvältä!!!


Meidän 4 ja heidän 5... =)


Eilinen, eli uuden vuoden päivä meni leväten, rentoutuen, filmejä katsellen ja jopa nokosia ottaen! =) Me menemme ihan MIELETTÖMÄN aikaisin nukkumaan normaalisti ja nyt valvoimme kolmeen. =)

Tänä aamuna olimmekin sitten reippaampia. Teimme pihahommia koko perhe, nurmikon leikkausta, rikkaruohojen kitkentää, kuivien isojen palmunoksien silppumista, pihakalusteiden pesua jne. Tässä Amos viemässä palmunoksaa puutarhajätepussiin.



Jani on viemässä isoja elokuviin piakkoin. MInä pääsen varmaan huomenna. =)

Pihassamme asustelee paljon pikkueläimiä... usein näkee hämähäkkejä, muurahaisia on suorastaan liikaa, sirkkoja, lintuja, lepakoita, possumi, liskoja ja sammakoita!

Tämä komea sammakkoyksilö kiipeili iltatoimikseen pitkin takaoveamma eräänä iltana...
Hän taitaa kurnuttaa MUKAAA VUODEN JATKOA KAIKILLE!!!!!!!!!!!!!! =)

4 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

HEIIIIIIIIIIIIII:):) pitkästä aikaa tännekkin <3
jösses mikä sammakko:/:)

Unknown kirjoitti...

Hyvää uuttavuotta 2010 sinne teille meitinkin koko perheen ja poppoon puolesta toivoopi aaramon porukka naantalista :0)

Anonyymi kirjoitti...

Lissu, se oli aika veikko, se sammakko... =)

Kaitsu, kiitos! =) Paljon terveisiä teille kaikille!!!

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta 2010!
terkut kylmästä pohjolasta,
Elorannat