perjantai 15. tammikuuta 2010

Arkikuulumisia

Tammikuustakin vierähtänyt jo kaksi viikkoa... voi hyvänen aika!!! =) Pianhan meillä on kansalaisuus taskussa ja nokka kohti Suomea??????? ;)

Me valmistaudumme pikkuhiljaa koulujen alkamiseen niin, että vielä yritämme keskittyä lomailuun, rentoutumiseen ja kivaan oleiluun ja tekemiseen, kun kerran vielä ON loma! (Siis ollaan me jo Janin kanssa töissä, mutta lapset ovat kuitenkin vielä kotona.) Olemme jo aiemmin tehneet vähän hankintoja, kuten eväslaukkuja ja juomapulloja yms. Tänään haettiin melkein kaikki loput tarvikkeet. Kyllä Suomessa on helpompaa koulujen alkaessa... yleensähän se oli uudet vaatteet ja tarvittaessa reppu ja vähän kyniä yms. =) Täällä ostetaan KAIKKI! (No toisaalta täällä on kouuuvut, se helpoittaa... samat kuteet jo kolmatta vuotta! ) =) Mutta siis kirjat, vihot, laskimet, kynät, värikynät, liimat, sakset, harpit, laskimet, kansiot pitää hankki... ja lista jatkuisi vaikka kuinka. Tässä tämän päivän satsi... (Ei kuva varmaan edes kerro, miten siellä on kymmeniä vihkoja jne...)


Hommaa helpottaa jo kovasti lasten ikä... Jos puhun nyt vaan näistä kouluikäisistämme, niin hehän ovat jo 7, kohta 11 ja 13... Välillä itse pitää heitä ihan pieninä vielä... Niin, eli siis kaupassa jokaiselle vaan oma lista käteen ja he hakivat nopsaan kamansa itse.

Tässä Alma nimeää vihkoja yms. Alma odottaa jo koulun alkamista... tykkää paitsi opiskella, niin kaverithan ovat tosi tärkeitä tuossa iässä - ja hauskempaa seuraa kuin iskä ja äiskä! ;)

Hmmm, mitäs muuta... no, Amokselle löytyi hoitaja, Julie. Synkkasi hyvin tapaamisessa; ollaan iloisia siitä, että löytyi sopiva "täti". =) Amos aloittaa ensi tiistaina. Tuntuu oudolta. Hänelle on hankittu vähän sortseja ja paitoja, kun kotona ei ole niin väliä, missä pöksyissä kulkee... Hänellä on myös oma eväskassi ja eväspullo, niinkuin isoilla ja hän on kovin onnellinen siitä. =) Valmistelemme häntä puhumalla koko ajan vähän "siitä, kun Amos menee sitten hoitoon"... mutta jännää on. Eväitäkään ei tehdä nyt sitten kolmelle, vaan neljälle... huh huijaa... tulee varmaan olemaan pikkasen helpon tuntuista, (jos palaamme suomeen), kun lapset VAIN MENEVÄT kouluun ja hoitoon. =) Eli ei eväitä yms. hässäkkää. Amoksen hoitopaikka on Otson koulun ja Osmon ja Alman koulun välissä; täydellinen sijaintikin siis sattui olemaan.

Amos on alkanut puhua paljon. Hän sanoo monisanaisia lauseita, eikä ole paljon hiljaa. Paitsi jos katsoo muumeja tai barbapapaa. =) Esimerkkejä "mumppa nanna amppa POIS"... tarkoittaa "muurahaiset syövät Amoksen ruokaa, menkääs pois"! =) Tai "äiti laita piiti" tarkoittaa "äiti, laita biisi soimaan". =) Tai... "Amppa y-hy y-hy haitu" "Amos pelkää Haisulia." Tai... Amos repii peittoa aamulla päältäni ja sanoo "äiti TUUUUUUUU, amppa maitoo"... tätä ei varmaan tarvii tulkitakaan. =)

Tässä Amppa Alman syliin nukahtaneena.


Muita ihan arkipäivisiä kuvia. Ollaan käyty tapamme mukaan puistoissa ulkoiluttamassa lapsia ja itseämme. Tosin... aivan... minä kirjauduin tällä viikolla takaisin Fitness First-kuntosalille, jossa kävin yhden vuoden silloin joskus vuosi sitten. =) Aloiitn keskiviikkona ihanassa joogassa, tänä aamuna olin body jam:issä, eli hiphp, afro, house jne. tanssia, i-h-a-n-a-a!!! =) Eli täällä on menossa (kuten monesti ennenkin tammikuussa) vähän ryhdistäytymistä. Ja hyvä niin! =)



Otsolla oli Valtteri-kaveri pari yötä, mikä oli varsin mukavaa. =) Otso, Valtteri ja Amos.


Täällä samat ukkelit puistossa. =)


Mitä muuta ilmassa... no ainakin olemme ihastelleet upeita kuvia talvisesta Suomesta. En muista, koska olisi viimeksi ollut noin lumista...tosi kaunista. Täälläkin on kaunista, vehreä kesä... ja kuuma. Suoraan sanottuna, onneksi pian alkaa syksy. =D Odottelemme myös jo kovasti maaliskuun loppua, jolloin saamme mamman uudelleen kylään ja Vesa-enon ekaa kertaa kylään. Nyt tuntuu, ettei siihen ole enää pitkä aika.... toisaalta, ei malttaisi odottaa enää yhtään!!! =)

Yritän laittaa viikonlopun aikana vielä niitä meidän lomakuvia... Mutta nyt riittäköön tällä erää. =)

OIKEIN HYVÄÄ VIIKONLOPPUA !!!

T. Jani, Nina, Otso, Alma, Osmo ja Amos
=)=)=)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sää näytät Ninski onnelliselta, nuorelta ja söpöltä. t. Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä ihana nuoripari!!!
Sinne myös mukavaa viikonloppua =)
t. Kati M.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi söötti kuva teistä :)

Muutoinkin mukavan tuntuista elämää. Täälläkin odotetaan koulun alkua... minä ;D Juhaa ja Elinaa hieman jännittää :)

...mutta, mitä IHMETTÄ on nuo höpinät Suomeen menemisestä?!? Kyläilemään vaan varmaakin? =/

Halein, Sari

PS. Täälläkin päätetty hommata jäsenyys salille ;) I can't wait!

Anonyymi kirjoitti...

Jossu, kiva, jos näytän tuollaiselta. =) Sä näytät kuvissasi kauniilta, elegantilta - ja nuorelta.

Kati... ollaan yhtä nuori pari ku tekin! =) Muistaakseni aika tarkalleenkin... =) Missing you all!

Sari... kyllä se onkin jännä se koulun alku, mutta tulee menemään hienosti lapsiltanne, olen ihan varma, mutta jännäähän se ON!!! No, nuo höpinät Suomeen menosta on vaikea selittää lyhyesti, laitan sulle meiliä, kun ehdin. Käymäänkin ois kiva mennä, mutta kun se on niin kallista 6 hengelle, niin voi olla, että odotetaan vielä vähän ja sitten mennään "kokonan". =) Tai ainakin pidemmäksi aikaa käymään siellä. Voi olla, että meille käy niinkuin teille! ;)

Meilailen, kun ehdin! =)

Nina