keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kolmen sukupolven tyttyöjen juttujen viikonloppu

Viikot ollaan lähinnä tehty töitä, käyty koulua ja oltu kotona... ei ehdi kirjoitella... Mamma käy ahkerasti keinupuistoissa Ampan kanssa. =) On tietenkin ihan uskomattoman mahtavaa, kun äiti on täällä seuranamme. Arki täyttyy ilosta ja apu tuo rauhallisuutta arkeen. =)=)=) Viikonloppuisin ollaan yleensä tehty sitten jotain spesiaalia.

Arki on täynnä tapahtumia, joista en enää jaksa ja ehdi blogiin kirjoitella niinkuin ennen. Sitäpaitsi ketä kiinnostaa, että "ostettiin kouluvaatteita, käytiin lääkärissä, hoisin pari asiakasta, Jani sai vihdoin työkoneen, Otso on kipeä, Alma on kaverilla, minä olin joogassa, on naisten ryhmiä, tapaamisia... normaalia "kokoaajanjotainjuttua." =) Mulla on kutina, että blogi lopettaa pian... kirjoittaja on vähän väsähtänyt blogin pitoon....

Noh... mitäs muuta...

Meillä oli HÄÄPÄIVÄKIN Janin kanssa... eilen itseasiassa.... 14 vuotta naimisissa, 20 vuotta yhdessä. Vau! =) Mihin vuodet "katoavat"? =)=)=) Oltiin lounaalla Paddingtonissa. Ei nyt kuvaa edes... mutta voin paljastaa, että näytetään ihan samalta, ku ennenkin!!! =D Ja tietty ollaan umpirakastuneita, niinku aina!!! =D =D =D

Noh, nyt MUUTAMA kuva viime viikonlopusta. En ainakaan vielä lopeta blogia, kun mamma on täällä ja mamman kaverit odottaa kuvia. =) TERKKUJA TUULALLE! =) Ja PIRKOLLE... ja muille mamman kamuille, kellä on tämä blogiosoite. =)

Lauantaina lähdettiin baanalle... nokka kohtia Mullumbimbyä ja CRYSTAL CASTLE-puistoa!!! Matkassa mukana mamma, Nina ja Alma-neitokainen. Bongasin tämän puiston jo vuosi sitten ja päätin, että kun äiti tulee seuraavaksi meille, mennään sinne yhdessä. Visiitti oli siis eka kerta kaikille.

Crystal Castle-puisto on UPEA, häikäisevän kaunis paratiisimainen puistoalue, jossa on valtavia kristalleja, patsaita ja ihania kukkaistutuksia. Tässä pari kirkasta kvartsimöhkälettä, jotka eivät olleet vielä edes isoimmasta päästä.


Vetten jumalatar.


Ametistikammioiden välissä.


Lähikuvaa ametistin sisältä.


Mamma kukkapuskassa. =)


Maisemat Lotus-kahvilasta.


Pizzaa, nam! =)

Jatulintarhassa.


Buddhapuiston kävelyreitiltä kuvia. Minä ja Ganesh.





Äiti ja Vishnu.


Trumpettikukkia.


Bambumetsässä.

Ja perille päästiin...


Noh... kierreltiin myymälässä ja käytiin lounaalla ja myöhemmin kahveella ja sitten lähdettiin motelliimme Tamburiini-vuorelle, Amoreen. =) Samassa motellissa ollaan oltu Janin kanssa, mutta eri huoneessa. Tämä oli 3 hengen huone, nimeltään Delfiinihuone. =) Ja sopivan sinivalkoinen meille Suomi-tytöille. =)


Hyvää yötä-tekstarit pojille kotiin ja sitten alettiin katsella leffaa. Poseerataan...


...ja ollaan luontevasti!!! ;)


Portviiniä. Ja juustoja.


Alma aamiaiskaakaolla.


Aamiaisen jälkeen IHANALLA pikku parvekkeella.


Majatalon emäntä Kay.


Sitten seurasi päivän verran shoppaamista ja lumpustelua... KIVAN PITOA siis... =)


Ja iltaisella kotiin!


Huomenna luvassa koko päivä työntekoa, illalla Alman huilukonsertti ja perjantaina karkaamme kaikki 3 päivän lomalle! Talk to you later!!! =)

7 kommenttia:

CarlosS kirjoitti...

Varma unohtamaton päivi tyttöile, Alma on jo isompi kuin äiti, onko soutu kokeilu, hehe.

Terveisia ja hyvä loma

Family Somerville kirjoitti...

Hei paljon onnea haapaivan johdosta!!! Upeita kuvia taas - hieno reissu oli teilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Carlos, juu... päivä oli unohtumaton! Almalla olis hyvä luonne soutuun...pitkäjänteinen, kärsivällinen, sisukas, päättäväinen, kunnianhimoinen, yritteliäs, ahkera... aika näyttää.. =)

Kiitos terveisistä! =) Hauskaa kesän alkua sinne! =)

Sami, kiitos onnitteluista. =) Joo, reissu oli hieno... toivottavasti keretään teitä näkemään pian! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Älä vaan Nina lopeta blogia, on ihanaa seurata teitin elämää täältä kaukaa ja ihailla noita mahtavia valokuvia joita otatte. Tuo paljon hymyä ja iloa meidän muidenkin arkeen!
Terveiset lapsille ja Janille.
t.elorannat

Anonyymi kirjoitti...

Moi Elorannan perhe! =)

Kiva kuulla teistä. Pitääkin kirjoitella teille privaatistikin!!!

Mä luulen, että muutama viikko vielä ja sitten loppuu ploki. Yksi syy lopetukseen on se, että toivon sen tuovan enemmän henkilökohtaista kommunikaatiota meidän ja ystäviemme välille. Tosi harva kirjoittelee enää meille päin. Tai no... ei voi sanoa että harva, mutta harvoin. =) Ajattelin, että jos ei ole blogia, voidaan sitten olla yhteyksissä meilein ym. toivottavasti enemmän. Ja toinen syy on se, etten enää jotenkin jaksa laittaa kaikkea "esille", vaikka tiedänkin sen tuovan iloa monille.

Mut mut... kyl me voidaan sitten meilailla kuvia! =)=)=)

Terkkuja paljon, Nina ja muut

Anonyymi kirjoitti...

Iloiset nimpparionnittelut Almalle Jossulta!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS JOSSU! =) Uskollinen ja iloinen blogin sueraaja ja KOMMENTOIJA! =) Nina ja Alma