tiistai 1. kesäkuuta 2010

RETKI Sunshine coastille

Tervehdys parin viikon tauon jälkeen. Tänne kuuluu hyvää. Janilla on töissä vähän rauhallisempaa. Edelleen työajat alkavat varhain ja kestävät koko päivän, mutta hän tulee yleensä jo iltapäivisin (17-18) kotiin ja saa viettää vähän aikaa kanssamme. =) Lauantaitkin toki kuluvat töissä kahteen asti, mutta on rauhallisempaa, kun ei ole vielä kisa-aika. Janihan aloitti uudessa tyttökoulussa soutukoordinaattorina. Hommat ovat lähteneet rullaamaan ja se on kiva.

Minä olen saanut melkein valmiiksi opettajareksiteröintiprosessin. Kävin IELTS-enkun kokeessa viime lauantaina. Huh, mikä rutistus. =) Tein saman 5 vuotta sitten, kun haimme viisumia tänne Australiaan. Siksi en jännitä tuloksia, mutta kaikkensa siinä kokeessa pitää antaa. Illalla tunsin oloni about 95-vuotiaaksi. =) Vähän kakkukaffella palkitsin itseäni... ja viinillä... ja levolla... ja lehdellä... =) Sunnuntaina olikin äitiysvyöhyketerapiakoulutuspäivä...( hertsyykkeli, mikä sana...) Tämä viikko on vierähtänyt mukavasti käyntiin, viikonloppuna mulla on toinen vyöhyketerapiakurssi, odotan kiinnostuneena. Sunnuntaina menen erääseen naistentapahtumana tekemään hoitoja.

Tässä joku räpsäys sen kielikokeen jälkeen kotona kakkukaffella... =)


No... äidillä kuluu aika Amoksen kanssa. =) Meillä on ollut ainutlaatuista aikaa, kun olemme voineet jakaa arkea näin pitkän ajan. =) Ensi viikolla Amos meneekin taas hoitoon. Äiti on nauttinut kaikesta... olemme paljon tietenkin kotosalla ja hoidellaan arkisia asioita. Mutta joka päivä on jotakin kivaakin... kävelyä, puistoilua, eilen käytin Ikeassa, käydään milloin missäkin.

Pojille ei kuulu erityistä, mutta Alma oli viime viikolla 3 yötä leirillä. Leiri oli ollut TOSI kiva. Tässä kuva siitä, kun hän lähti sinne viime viikolla.


Täällä on jo kylymä! Kynttilöitä ollaan alettu polttaa ja sängyssä on päällimmäisenä villapeitto. Ulkona on usein kaulahuivi, olen käyttänyt jo toppaliiviäkin. No, talvihan se on täällä alkanut, kun on kerran kesäkuu! =)

Nyt sitten vielä kuvia edellisviikonloppumme retkestä.

Asuimme Peregian Beach-alueella, hauskassa asuntolassa. Värikkäitä kaksikerroksisia pikkutaloja vieri vieressä.


Meiltä käveli biitsille viidessä minuutissa. Tässä ekana päivänä biitsillä. Isot lapset jäivät uinnin jälkeen loma"kotiimme".


Äiti lempipuuhassaan; simpukoita keräämässä.


Kaunis portti matkalla.


Pienet pojat tulossa rannalta.


Osa äidin saaliista.


Ensimmäisen yön jälkeen suuntasimme Eumundin markkinoille. Lasten perunavälipala.


Mamman uusi helmikaulakoru.


Se koru oli tästä ihanasta simpukkapaikasta.


Saimme Janin sueraamme lauantaina. Tässä syödään sitten jo sunnuntaina aamiaista.


Sunnuntaina kävimme mm. Noosassa.

Luonnon helmassa. (Noosassa edelleen.)


Kahvilla kahdestaan takaisintullessa, taustalla meri. =)



IHANAA KESÄÄ SUOMALASILLE SUKULAISILLE JA YSTÄVILLE!!!
Kirjoitelkaa!
(Ja kuviakin saa laittaa.)
=)

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ihanaa, että olet jaksanut kirjoittaa ja laittaa upeita kuvia!!! Aivan mahtavia maisemia!!!

Tuntuu niin hassulta, että kun täällä alkaa kesä ja lämpimät kelit, niin siellä kaivetaan lisäpeittoja ja pitkähihaisia vaatteita :)
Ihailen aina niitä kaikkia kasveja, joista laitat kuvia, erityisesti kaikkia kukkia. Nyt on täälläkin luonto kauneimmillaan, omenapuut lopettelee kukintaansa ja syreenit on täydessä loistossa, ihanan vihreää joka puolella!

Anonyymi kirjoitti...

Katri, kiitos kommentista. =) Joo, näitä kauniita luontokuvia on ollut ihana jakaa.

Ihania kesäpäiviä ja nautinnollisia kakunleipomis- ja kakunmaistamishetkiä! =)

LUULEN, että joskus palaan blogimaailmaan, en vielä tiedä missä muodossa ja milloin! =)

Lämpimin ajatuksin Nina