keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Kuvia viime päiviltä osa I

Täällä on pikkuinen Amos aika kipeänä. Tylsää. =( Muuten kaikki suhtkoht normaalisti. =) Haikeutta leijaillut ilmassa jo jonkin aikaa, kun tietoisuus siitä, että mamma ei ole täällä enää ensi viikolla, on auttamattomasti iskenyt tajuntaan! Mutta ollaan kiitollisia ja iloisia näistä 3 kuukaudesta yhdessä. Se on ollut iso etuoikeus, ilo ja tavattoman pitkä aika! =)

Tässä vähän lupaamiani kuvia. Alman ja Osmon konsertista viime viikolla. Osmon kuoro odottelee juhlan alkamista.


Alma soittaa triossa Star Wars-biisin. Tällä he tulivat toiseksi taannoin eräässä koulujen välisissä kisoissa.


Otso ja mamma syömässä ja elokuvissa Bulimbassa.


Jani ja minä olimme viikonlopun reissussa, laitan siitä kuvia myöhemmin, kun saan kuvat käsiini Janin palattua kotiin. Valtteri oli meillä ja pojat olivat taas kokkailleet ihania ruokia. Tässä pari kuvaa niistä. (Vesa, alkupala on sun inspiroima...huamaax...) ;) Oli ollut muutakin, mutta laitan tähän iltapizzat ja erään alkupalan.


Ja Osmo iloitsi siitä, kun Valtteri teki hienoja legolinnoja. =)


Pari aamua sitten heräsimme ihaniin tuoksuihin... Otso oli laittanut kellon aikaisin soimaan ja tehnyt pannukakkuja, skonsseja ja munakasta... ihanaa! =)


Ai nii ja mää pääsin läpi siitä enkun kokeesta, että ei muuta kun pikkuausseja opettamaan! =D Sen verran helpottunut olo oli, kun tulokset tulivat eilen, että kestohymy ei poistunut huulilta muutamaan tuntiin! =) Se on tosi kova rutistus, minkä kaikki ieltsin tehneet tietävät -ja tiedoksi niille, jotka eivät sitä ole tehneet. ;) Tasoja on kaksi; general ja academic. Mun piti tehdä se academic ja saada kovat pisteet, siksi tämä helpottunut ja onnellinen "hehkutus".

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Ninski kovasti! Sä oot hyvä! - Ja Otsolle myös pisteet kotiin - sinä hemmottelet perhettäsi ihanasti herkuilla! JOssu

Anonyymi kirjoitti...

Tänks Jossu! =) HALI! Nina

Anonyymi kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON NINSKI PINSKI <3 !!

On teillä hyvä palvelu =) NAM!!

Halauksin, Lännen-Sari ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, Sartsa!!! =)=)=) Haleja takaisin Ninskipinski