sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Se on moro! =)

Kirjoittaminen jatkuu sähköpostien, kirjeiden, korttien kautta. Ehkä joskus aukeaa uusi blogi, ehkä ei. Ystävät hyvät, kirjoitelkaa, meillä on teitä kova ikävä! =) Minä kyllä vastaan! =)

Tämä blogi loppuu NYT! Viimeinen kuva:

Aussi-Amos!!! =)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Ninski näistä elämyksistä! Kiitos että olet jakanut kokemuksiasi ja olemme saaneet sen kautta kurkistaa elämäänne ja tutustua toiseen maanosaan. Haikein mielin heitän hyvästit blogillesi, mutta "näkemisiin" toisaalla ja toisin viestimin.
Halauksin,
Jossu ja perhe

Anonyymi kirjoitti...

Ole hyvä Jossu! On ollut ilo jakaa kokemuksia maahanmuutosta. Ja siitä, miten perhe on kotiutunut ja sopeutunut päivä, viikko, kuukausi ja vuosi kerrallaan. =) Kiitos sinulle, rakas ystäväni, uskollisesta kommentoimisesta! Se on ollut minulle iso ilo ja motivaatio jatkaa. Kiitos myös siitä, MITÄ ja miten kirjoitat, kauniisti, kannustavasti ja aidosti. =) Joo, yhteys jatkukoon toisin! ;) Nina

Silvola kirjoitti...

Hyvästit ja kiitokset tältä areenalta, palaamisiin toisilla areenoilla :) Täytyy yrittää tavata useammin! - Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Kaisa, kiitos! =) Joo, toisilta aneeroilta aktiivisemmin... Janilla pitäisi olla muutama päivä lomaa nyt, kun on school holidays, vois kehittää jotain... tai mul on jo mielessä, otan yhteyttä. =)

Nina

Katri kirjoitti...

Kiitos minultakin näistä ihanista kuvista ja tarinoista, niitä on ollut niin kiva lukea ja katsella, hieno on ollut myös nähdä, miten perheenne on vieraaseen maahan kotiutunut ja elämä asettunut uomiinsa.
Hyvää ja onnellista jatkoa teille koko perheelle!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi niisk...nyt se sitten on loppu =( Mutta kiitokset sulle ystäväin näistä hetkistä jotka olet jaksanut ja halunnut kanssamme jakaa.

Kaikkea hyvää koko teidän perheelle <3

Pidetään yhteyttä =)

Halauksin, Sari

Anonyymi kirjoitti...

Katri ja Sari, olkaa hyvät, kiva kun olette olleet kiinnostuneita! =) Mulla on "jo" vähän ikävä, olis jo kivoi kuvii ja juttui arjest.... =D MUTTA tuntuu oikealta ratkaisulta. Tämä voi olla yleinenkin ilmiö blogittajalla vuosien jälkeen: haluaa "elää elämää vähän aikaa, eikä raportoida sitä"... vaikka se onkin ollut KIVAA! =) Vaikee selittää, ellei oo kokenu... =)

KAikkea hyvää teillekin ja ollaan yhteyksissä, toki!!! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Nina kun olet jaksanut blogata :) Ihanaa jatkoa teidän perheelle (johon on ollut ihana "tutustua" näin blogin välityksellä).

Terkuin
Sanna Sirén

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa, jos blogi on tuonut iloa sulle sinä aina iloinen Sanna! =)

Elämä jatkuu ihan mukavasti täällä... ois usein kivaa blogattavaakin, muttei kyl ainakaan vielä jaksa palata. =)

Mukavaa kesän jatkoa! =)

Terkuin Nina ja perhe