lauantai 23. toukokuuta 2009

Iltaa...

Raportoin täältä, että hengissä ollaan, ei olla tulviin hukuttu, joita täällä päin on oltu...ehkä Suomessakin uutisoitu? Juuri nytkin kyllä tuulee LUJAA ja sataa, muttei sentään tulvi.

Selkeästi kuvaan vähemmän kuin ennen ja mulle bloggaaminen on ollut eniten kuvien esittelyjä joko luonnosta ja elämästä täällä yleisesti tai lapsista isovanhemmille ja ystäville. =) Joten, kun en ole kuvaillut, en ole myöskään kirjoitellut.

Kuvasin huvikseni Amosta minuutti sitten... tältä näytti tänä iltana. Räkäinen...näköjään vaaleanpunaisen tussin kanssa leikkinyt... yrittää käydä käsiksi näppäimiini... =)


Mutta siis viikonloppu vierähtänyt jo pitkälle, rentoutuen. Ah! Olen tapaillut ystäviäni..esim. viime viikolla olin lounaalla ystäväni Shirleyn kanssa, torstaina ystäväni Lisa oli meillä... eilen olin Nicolen 36-vuotissynttäreiden kunniaksi lounaalla... kivaa, kun on ollut vihdoin aikaa tuollaiselle naisten keskeiselle rentoutumiselle. Muitakin immeisiä on tultu tavattua ja asioita edelleen hoidettua...

Eilen meillä oli Osmon pikkukaverit Bree ja Khi yötä... tänään Almalla oli ensin Jessica, sitten Lotta. Lotta jää yöksikin. Otso ja Jani kävivät leffassa... semmosta...

Me etsimme kotia. Tämän kämpän omistajat haluavatkin jo takaisin. Ensimmäinen fiilis EI ollut innostus kuullessamme asiasta, mutta sellaiseksi se on jo muuttunut, itseasiassa se muuttui innostukseksi hyvin pian. Tästä asunnosta ei oikein löydy huonoja puolia, mutta on niitä pari...esimerkiksi tämä on tosi pimeä sisältä ja vuokra on aika korkea. Ajattelemme siis positiivisesti, että on mukavaa muuttaa kivaan, mutta valoisampaan ja halvempaan kotiin. =) Niitä on ollut paljon tarjolla, tällä hetkellä on ennemminkin valinnan vaikeus.

Jani on saanut vihdoin apua kipeään selkäänsä. Käy fysiossa ja jumppaa reippaasti. =)

Laitanpa yhden vanhan kuvan, Osmosta, jolla on lastenkutsuja suunnilleen joka toinen viikonloppu! Yksi kutsu taas jääkaapin ovessa ja tämä kuva on parin viikon takaa Hollyn kutsuilta. Hän on alien, jos joku ei erota ;). Alman meikkaama. =) Minä olin ensiapukurssilla, joten isosisko hoiti hommat, kiitos Ammi! =) Osmon 6-vuotiskutsut jäivät pitämättä, kun AINA oli jotain muuta. Tänä vuonna olemme päättäneet pitää ne reilusti ennen aikojaan, ei ainakaan mene ohi. Juhlien järjestäminen on ollut kovasti mielessä muutenkin... aina vaan on ilmaantunut esteitä. Olin jo osaksi kutsunut väkeä valmistumisjuhliini, mutta ystävämme juhlivat juuri samana viikonloppuna ja sekin sitten siirtyi... tuparitkin "jäätyvät", koska muutamme mahdollisesti jo parin viikon kuluttua taas uuteen kämppään... Juhlimisen aika on vissiin vaan myöhemmin! =)


No, nyt tämä alien pyytää iltapalaa, joten minä lopetan raportoinnin tällä kertaa tähän.

Ei kommentteja: