lauantai 17. huhtikuuta 2010

AMOS

Hieroin äidin hartiat eilen ja Amos oli sillä välin itsekseen... ja pian kävi ilmi, miksi hän oli niin hiljaa ja tyytyväinen ja hieronta sujui... hän oli keskittynyt MEIKKAAMISEEN. Hän oli erityisen mieltynyt ripsivärin käyttöön, tosin tähdäten huuliin! =)


Sovitin Amokselle eilen kaupassa kumisaappaita. Hän kitisi kauheasti sovitusprosessia ja ihmettelinkin, että no mikä ihme NYT on... Hän osoitteli eräitä toisia saappaita iloisena ja kysin, ai haluatko sä PINKIT saappaat sinisten sijaan? "Joo" sanoi Amos! Ne sitten ostettiin! =) Tässä hän leipoo Otson kanssa tänä aamuna ja saappaat samalla näytillä.


Esikoinen ja kuopus!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana päättäväinen poika :D Eihän sillä värillä väliä...pääasia että viihtyy.

Mukavaa touhustelua isoveikan kanssa <3

Hah... samaa merkkiä menee meidän isännällä ja sijaitsee muuten ihan samassa paikassa kaapissa ;D

Halauksin, Sarppa

Anonyymi kirjoitti...

Sari, meillä lähinnä vieraat/kaverit juo kaljoja... voin melkein lyödä vetoa, että samat kaljat on vuoden päästä kaapissa, JOS kukaan ei kävisi meillä nyt vuoteen. =)

Kyllä Janillekelpaa kalja, muttei jaksa/ehdi juomaan... eiks oo kauheeta! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

xD On se kauheeta juu.

No, meillä kyllä isäntä kerkee viikonloppuisin sen tölkin pari illassa huitasta (oppinut maan tavoille ;D). Aamulla kuitenkin sen mentävä töihin. Tehnyt taas jo useamman viikon ympäripyöreinä. Nyt on onneks maanantaina pyhä. Pakollinen vapaa...jos ei pomo keksi muuta ;)

Mukavaa Anzac Day:tä toivotellen, Sari =)