torstai 15. huhtikuuta 2010

Tervehdys

Syksyiset terveiset Manlystä! Lapsilla alkoi koulu tällä viikolla. Janilla alkoi työt uudessa tyttökoulussa, uudessa työnkuvassakin vähän (ennen oli päävalmentaja, nyt koulun soutukoordinaattori) Ollaan totuteltu siihen, ettei Vesa olekaan täällä enää. Harrastukset jatkuvat... pojat käyvät nyt futiksessa. Minäkin olen palannut kuntosalillle... joogaa, tanssia, body pumpia jne. Alman harrastukset ovat koulussa edelleen... huilu ja tanssi siis.

Kohta menen tekemään yhden hieronnan. Asiakkaat ovat vähentyneet yhtäkkiä niin paljon, että klinikka, jolla työskentelen, sulkee ovensa. Minä olen päättänyt palata väliaikaisesti opettajan hommiin. Rekisteröintiprosessi on loppusuoralla. Sitten vaan sijaisuuksien kimppuun.

Kävimme tänään äidin kanssa hoitamassa pari asiaa ja sitten nostalgisoimaan Planet Matterz-luomukahvila/ravintolaan, jossa olimme viime kerrallakin 1,5 vuotta siten! =) Sieltä saa suorastaan herkullista luomuruokaa, suosittelen kaikille Brissy-kamuille, jos ette vielä ole poikenneet, sijaitsee Wynnum Roadilla.

Ei kommentteja: