lauantai 10. huhtikuuta 2010

Menoa ja meininkiä

Sitä on vähän niinkuin itsekin "matkalla". Tosi tervetullutta vastapainoa viime kuukausiin....... Rentoutumista, yhdessäoloa, matkustelua, retkiä, herkullista ruokaa ja tosiaan lapset ja Janikin lomalla. Paluu arkeen koittaa ensi viikolla. Mutta niinhän se on, että arkikin maistuu taas ihan erilaiselta lomailun jälkeen...

Kuvia on satoja... muttei aikaa latailla niitä tänne... mutta laitan nyt edes muutaman ennenkuin lähdemme kohti Ipswichiä.

Keskiviikkona minä, Osmo, Vesa ja äiti vietimme hienon päivän. Ajoimme ensin vuoristoon. Teimme ensin kävelyn pienehkössä sademetsässä.


Sitten jatkoimme matkaa ja pysähdyimme Montvillen kylään. Siellä shoppailtuamme ja lounastettuamme jatkoimme Mooloolaban rannoille. (Huomaa kuvan vesilätäkkö, selvä Suomineito väärinpäin.) =)


Yhteen päivään mahtui siis paljon ihmeellisen luonnon ihailua sekä yhdessäoloa, mikä on myös ihmeellistä, kun asutaan kuitenkin maapallon vastakkaisilla puolilla! Kuvia luvassa myöhemmin!

Tässä vielä pari sekalaista... olimme jälkiruualla eräässä mun ja Janin lempparipaikassa, söimme koko porukka kimpassa 4 erilaista herkkua. Tässä näytiksi yksi: Creme Brulee, marjoja, jätskiä, sorbettia, keksiä... maistui aika hyvälle! =)


Vesan ja Otson kokkaama illallinen; rapu-sahrami-risotto!


Eilisen vietimme kokonaan Stradbroke Islandilla. Sinne pääsee lautalla aika läheltä, Clevelandista. Saari on näkemisen arvoinen ja jos on stressiä, niin sinne se häviää! =) Ajelimme hiekkarannalle, teimme leirin, uimme ja keräsimme simpukoita. Sitten kävimme katsomassa saaren toista järveä yhdessä ja Vesa + Jani kävivät kävelyllä toisellekin järvelle. Kuvia lisää toiste, nyt lähdemme sinne Ipswichiin!

Meri.


Järvi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Namiherkkuja kahvilassa! Mitä Vesa ajatteli sademetsäkokemuksesta? kyselee Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Moi Jossu! Kiva kun kommentoit. =) Annanpa velipojan vastata itse kysymykseesi! Hän on nyt uimassa isojen lasten kanssa, joten palataan asiaan! =)

Ninski