sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Hetkiä viime viikkojen varrelta - laidasta laitaan, kuten elämä yleensäkin =)

Nyt on sitten kahden viikon työputki loppuun suoritettu. Oli antoisa työkeikka...! Pirteiden vanhusten seura on mitä loistavinta!!! Välillä naurettiin kippurassa, välillä pyyhittiin kyyneleitä... tarinoita ja tunteita laidasta laitaan. Se ei tuntunut työltä muulloin kuin aamuisin kellon soidessa ja illalla ruuhkajunassa. Olin menossa palaveriin eräänä päivänä ennen töiden alkua ja Osmo lähti mukaani. Osmon olalla on hänen itse tekemänsä kassi. =)


Tässä hän odottelee hotelli Dianan aulassa, että iskä hakee.


Tässä minä vakituisessa lounaspaikassani; kirja-antikvariaattikahvila Clarence Cornerissa. Siellä vietin lounastuntini joka päivä, kirjoja ahmien ja hyvää voileipää vähän sivistyneemmin nauttien. =)


En viitsi julkaista kuvia suloisista vanhusystävistäni, varmuuden vuoksi... (siis ihan heidän yksityisytensä vuoksi...)


Alma oli luokkaretkellä St.Helena-saarella. Sinne vietiin aikanaan vankeja ja sairaita pois muun maailman silmistä. Pari kuvaa sieltäkin.

Jessie ja Alma.


Alma, Jessie ja Teanne.


Vankilan raunioita.



Lapsilla on nyt 2 viikon loma. He viettivät tosiaan ekan viikon siitä Janin kanssa matkalla Melbourneen .. ;) Kuvista en tiedä, onko niitä ja silleen, laitan joskus, jos kuvia löytyy... mutta rentotuneina palasivat!!! Lapset näkevät isää aika vähän, olivat kaikki nauttineet toinen toistensa seurasta. Jani nukkui sitten yhden yön kotona ja lähti aikaisin aamulla viikon soutuleirille. Palaa perjantaina; muutamme lauantaina! =D Semmosta... Mitäs vielä...


Minä nautin tänä aamuna kahden pienen poikani seurasta, kun ei tarvinnut kiitää junaan. Kävimme pienellä kävelyllä ihan lähipuistossa.


Tänä aamuna Nelli ja Sauvosta kyläilemään tullut ystävänsä Laura lähtivät 4 yön road tripille. Suuntana Gold Coast! =)


Amos ja Laura.


Mutta ei meillä talo tyhjä ole, vaikka nuo kaksi lähtivätkin reissuun... täällä bunkkaa tiistaihin asti 3 suomineitoa...Minna, Emppu ja Krista. Tässä Emppu chillailee elokuvaa katsellen.


Nelli, Laura ja Minna.


Kristastakin kuva. ;)


Mitkä on tunnelmat nyt? Täällä on kylmä, hiiri nakertaa pahvilaatikkoa nurkassa, Otso tekee ruokaa, Amos juuri nukahti, Dave Lindholm soi, minä menen nauttimaan lasillisen viiniä...tämän päivän kerään voimia ensi viikon rutistukseen!

Terveisiä teille, ystävät!!! =) Ja ihania hetkiä arjen tohinoissa!!!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan kuulloista arjen pyöritystä. Vaikkakin saattaa välillä olla aika stressaavaakin kun tulee muutto jne. mutta sulla Nina taito hyppysissä ettet päästä sitä pintaan ;)

Voimia ja jaksamista!! Isooo haliii!

T. Savonmuan santra ;D

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS Santra! =) IIIISO halaus takaisin!! =)=)=) Nina

Katri kirjoitti...

Ihanan kuuloista ja näköistä tavallista elämää, siis teille tavallista siellä kaukana :) Et usko kuinka paljon nautin tästä blogistasi, australia on ollut minulle aina kovin kiehtova maa ja nyt kun saan tutustua siihen sinun ja perheesi kautta, kuvien ja juttujen avulla, kaikkien omien huolien keskellä se on todella ihanaa ja saa mielen iloiseksi, kiitos että jaksat päivittää ja olet antanut osoitteen ihan vieraalle ihmiselle <3
Nyt kiinnitin huomioni Amoksen vaatteisiin, ihana neule-asu, oletko itse tehnyt? Tuli ihan syksyä ikävä täälläkin, sellaista kuulasta kirkasta ja kipristelevää ilmaa, jolloin voi kietoutua villaan :) (tai voisikai sitä villaa nytkin tarvita, heinäkuu ja pakkasta ollut parina yönä... suomen kesä...)

Anonyymi kirjoitti...

Katri, se on kiva, että nautit blogista!!! Minullakin on blogeja, joita vilkuilen lähes päivittäin ja ne ovat henkireikiä. =)

Kirjoittelen varmaan taas lisää Australiasta ja Brisbanestakin, kunhan elämä rauhoittuu. Olen ollut aivan ylityöllistetty jo monta viikkoa...taas vaihteeksi... =)

Juu, tein itse sen Amoksen puvun vuosi sitten, kun kaupasta ei saanut edullisia villa-asuja. OStin langat ja annoin puikkojen sauhuta pari päivää, sitten oli vauvalla puku. Ja tein tahallani ison, että mahtuu tänä vuonna myös. Ensi vuonna teen uuden. =)Ohje on sivuilla www.garnstudio.com ja suomenkielen sivuilta vauvojen ohjeista 14-9.

Täällä on ollut tosi kylmät ilmat. Polttelemme joka ilta tulta takass. Uudessa kodissa ei takkaa sitten olekaan...täytyy vissiin tehdä nuotio takapihalle. ;)

Lämpöisiä ksäpäiviä toivottelen Suomeen ja sinulle ja muutenkin kaikkea hyvää!!! =)

Halein Nina

Lissu kirjoitti...

no hellureiiii:) hiisi että oli lomalla kiire kun en tännekkään ehtinyt:D...onneks pääsi töihin lepäämään taas:D:D
voi..onnea uuteen kotiin:)...kivaa kohta saadaan varmaan kuvia ja kertomusta...vink,vink:D...no joo...älähän polta itsees loppuun kaikkien kiireiden kanssa.
ai niin ja HYVÄÄ NAISTENVIIKKOA!!:)...sataa niinkuin kuuluukin kun kerta naisten viikko on:D

Anonyymi kirjoitti...

Moi LIssu, meinasin kyllä polttaa itseni ihan murusiksi...onneksi en ehtinyt! =) Kiva, että oli kiva loma!!! =)=)=) Terkuin taas Nina