sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Janin synttärijuhlia, pyöräretkiä ja sen semmoista!

Kun netti toimii ja on päässyt uudelleen bloggaamisen makuun, on niin kivaa lätkiä kuvia ja kirjoitella kuulumisia... täältä pesee siis taas. =) On mukava rauhallinen hetki... eli Amos nukkuu! =) Mukava musa soi taustalla, pari lasia viiniä lämmittelee masussa...isot katsovat Merliniä telkkarista... Jani meni nukkumaan, että jaksaa taas aamulla nousta, Nelli skypettää perheensä kanssa... Nautimme juuri illallisen... grillattiin pitkästä aikaa piffejä, kun ilta oli lämmin.

Asiaan!

Jani täytti 38 vuotta 24.7. ja me vietimme sitä aussityyliin"Christmas in July". Virallisesti sitä vietetään täällä 25.7. (eli vähän niinku pikkujoulut)

Tässä Nelli etsii ohjeita servettien taitteluun ja Amos ja Alma poseeraavat sivussa.


Juu, ihan oli jouluruokaa...ei koko repertuaaria tietenkään, mutta rosollia, lanttulaatikkoa jne.


Päivänsankari glögilasin äärellä! =)


Me olemme nyt innostuneita pyöräilystä, kun tässä on niin mielettömät pyöräilymahikset lähistöllä. Ihan olen käynyt ruokakaupassa pyörällä ja heittänyt ostokset kärryyn. Eiliseltä retkeltä Otson ja Amoksen kanssa aamulla varhain:


Tänä aamuna lähdimme koko perhe eväiden kera reissuun moneksi tunniksi ja kuvia siitä:

Lähdössä... vasta tultu muutama metri ja odottelemme muita. =)


Sieltä ne alkavatkin tulla!!!


Osmo nautti...hän huuteli "I loooove this place, I loooooooooooooooove bike riding...I looooooooooooove my family .... I looooooooooooooooove everything....I loooooooooooooooooooove this day......." Ja jakeli pusuja mennessään! =) Hän halusi hetkeksi pysähtyä pussailemaan...

...mutta sitten mentiin taas ja huudeltiin:" I loooooooooooooooooooooooooooove..."


Rämeikössä.


Rannalla.



Kolmoset.

Evästauko.


Tämmösitä se on AINA, kun matkassa on 1-vuotias ja poikia! Vaikka lähtisi vaan pyöräretkelle, jostain ilmaantuu pyssy, vesipyssy, legoja, Akuja...ja JOKU kaataa kahvit! =)=)=)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ONNEA JANILLE!!! Koko meitin pesueelta :)

Ihana Looooooove poika teillä <3

Toi on aika vänkä tuo sinun perävaunusi: Nina-Majakka ja perävaunu ;D

Tuntuu jotenkin hullunkuriselta... pikkujoulua heinäkuussa. No, toisaalta vielä hullunkurisempaa viettää Joulua keskellä hellettä ;D

Mukavia pyöräilyretkiä! <3
Laitan kans sulle tässä piakkoin s-postia :)

T. Savon Santra ;)

Lissu kirjoitti...

heiiiii...onnea,onnea Jani!!!! enpäs tiennytkään että Janikin on tätä parasta A-luokkaa:D:D..heh,heh.nimim.sama vuosi ja sama kuukausi:D
ihania kuvia taas muutenkin ja ihan totta,olispa kiva syödä jouluruokia vaikka keskellä kesää...hmm...miksköhän toi onkin aina vaan jouluna...pitäisköhän repästä kans ja laittaa pikkujoulut pystyyn:)

Anonyymi kirjoitti...

Sari, Jos asuisin Suomessa, tuntuisi TOOOSI oudolta syödä jouluruokaa kesällä... ei ei ei! Ja varsinkin Suomessa on ihania KAUSIRUOKIA... kesällä uudet perunat, grillaus, marjat...jne. Kaik kesäjutut! Mutta täällä saimme idean, että kun kerran kaupoissa ja joka puolella mainostetaan "x-mas in July"...niin pidetäänpä se tosi pienimuotoisesti tosin. Eikä ollut yhtään hullua! =) Kynttilätkin tuntuivat lämmittävän ja tuovan ihanaa tunnelmaa verrattuna siihen kun sitten oikeana jouluna kynttilät taipuvat kuumuudesta. =)

Lissu, ainakin rosolli sopisi vaikka kalan kanssa näin keskellä kesääkin! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

38 vuotta, nuori poika vielä, onneksolko Jani. Jos tieto olisi ollu olisi lähettany mustikka kakku sinne. Monta litra olen pomminut nyt, hehe. terveisia

Carlos

Anonyymi kirjoitti...

Voi...mustikoita kun saisikin!!! Kunnollisia nimittäin... täällä saa vaan pensasmustikoita ja nehän nyt eivät maistu millekään verrattuna suomalaisiin metsämustikoihin.

Nuori poika.... jaa??? =) Kyllä sillä jo pukkaa harmaata hiusta ja partakarvaa! =)

;) Nina