keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Sekalaisia otoksia kameran siivouksesta

Näitä on nyt vaan pari, kun en ole pitkään aikaan järjestellyt kuvia, mutta laitan nyt edes nämä. =) Minun on pitkään tehnyt mieli laittaa kuvia ystävistäni, mutten oikein ole ehtinyt. =) Nyt aloitan edes yhdestä. =)

Ystäväni Shirley ja minä! Shirley on muuttanut tänne Englannista melkein 30 vuotta sitten.



Koska opiskelin etäoppiaana, opiskeluni oli aikamoista yksin puurtamista. Välillä sain osallistua jollekin luennolla, kurssille tms. Se oli mukavaa myös siksi, että tutustui ihmisiin. =) Ystävystyin erityisen läheiseksi Shirleyn kanssa. Saan myös nykyään olla hänen koekaniininsa, kun hän harjoittelee innoissaan uusia tekniikoita, kuten esim. "forearm dance"..."käsivarsitanssi"...ei tunnu ollenkaan tylsältä kun koko keho hierotaan käsivarsilla. =) Hoitelemme toisiamme aika ajoin, se on varsin mukavaa... Hoitajakin tarvitsee hoitoja! =)

Tässä vielä yksi kuva ennen muuttoa. Otso ja Alma leipoivat suklaakaut ja meillä oli "master chef" -kisat. Maistelijoina he ja Osmo, minä, Krista, Minnaj aEmppu! =) Tasapeli tuli. Otso teki minttusuklaakakkua kermavaahdolla. Alma teki appelsiinisuklaakakkua. Kiitos muuten pappalle keittokirjasta, joka tuli tänään. Otso oli TODELLA iloinen - myös sulasta! =)


Minna (oikealla) ja siskonsa Laura. Minna on ollut täällä noin vuoden ja lähtee takaisin Suomeen parin päivän päästä. Siskonsa tuli Suomesta vähän kiertelemään viimeisiksi viikoiksi. =) Kävivät meillä kahvilla pari päivää sitten.


Yksi vanha kuva vielä... Amos silittelee nukkuvaa veljeään. =) (Tämäkin on vielä vanhasta paikasta.) Amoksella on TOSI voimakas uhmaikä. Hän on erityisen ihana nukkuessaan siis. =)=)=)


Ohjelmaa riittää...Minä olen ollut ilmaisilla koulutusluennoilla, tänään tapasin pitkästä aikaa Maria-serkkuni cityssä... lapsilla on harjoituksia, esityksiä, pelejä...koko ajan jotakin. Perjantaina Otso on menossa illalla cityyn kavereiden kanssa katsomaan jotain nuorten tanssiesityksiä yms. Jani käy nykyään välillä opettamassa poikakoulussa, vaikka nyt on meneillään tyttökausi jne.

NO tämmöistä sekalaista kuvaa ja juttua tällä ketaa! See ya! =)

2 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

ihanii kuvii:)
hei mullekkin semmoinen ystis kuva:)...kitooooos:)

Lissu kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.