sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kuvia ja juttua lapsista ja vähän muistakin...

Valikoin tuossa muutamia vanhoja kuvia Janin kamerasta tänne, kun on leppoisa ohjelmaton sunnuntai. Tästä lähtee... =)

Aloitan tästä päivästä. Nyt on siis sunnuntai ja Alma oli pitkästä aikaa Ipswichissä ratsastamassa. Päivä oli spesiaali, koska Alma sai Marian vanhan mekon omakseen. Tällä on kaunis tarinakin... Maria osti kankaan Keniasta häämatkaltaan vuonna 1973! Sitten ompelija teki siitä tämän hameen ja nyt Alma saa sen käyttöönsä! =)


Äsken syötiin kesäistä päivällistä.


Sitten eiliseen... olimme koko päivän Wellington pointissa rentoutumassa. Merja ja lapset tulivat mukaan ja ottivat myös kajakkinsa, mikä oli varsin mukavaa. Otso ja Lassi tekivät parin tunnin lenkin, Alma ja Lotta ehkä noin tunnin... sitten Nelli ja Osmo menivät... ja sekin ...kesti...! =) Osmo ei ollutkaan jaksanut meloa takaisin ja urhea Nelli oli työntänyt häntä parhaansa mukaan...lopulta he sitten tulivat oikotietä rannalle! =)


Osmo keskutelee puun henkien kanssa! =)



Amos kiipeilee.


Lotta ja Amos.



Näinkin voi antaa vauhtia! =)


Ammi Pammi!


Eilen illalla skypetimme eka kertaa rakkaiden ystäviemme kanssa, jotka olivat vihdoin asentaneet skypen! =) Martsu ja Meikku! =)=)=)=)=) Tänään jatketaan... eilen oli vähän hysteeristä... =)


Pihallamme oli niin nätti gekko, että otettiin kuvakin pitkästä aikaa!!! =)


Tämmönenkin elukka tosiaan oli pihalla muutama viikko sitten, mutta onneksi se oli kuollut!


Suomessa haravoidaan koivun lehtiä, täällä painitaan palmunoksien kanssa... =)



No, minä ja ALma tykätään nyprätä ja närpätä, askarrella, taiteilla jne... nyt saatiin inspiraatio tuunata Alman tuoli tästä ihanasta suomalaisesta Ratula-ohjelmasta, jota katseltiin netin kautta. Tuoli on vielä vähän kesken, laitan joskus kuvan valmiista. =) Siinä on jo koristenauhaa, maalattuja köynnöksiä, hevosen kuva jne. =)=)=)


Jokin aika sitten olimme ilotulitusta ihailemassa keskustassa. Se oli Brisbane-joen "kunniaksi". Olimme viime vuonna siellä myös, mammakin oli mukana silloin. =)

Almalla oli silloin 3 tyttöä yökylässä, tässä siis tytsyt mukana; Hannah, Lara ja Kelsey.


Lapset katselivat valonäytöstä bussipysäkin katolta! Näkyi paremmin!!! =)


Kerran puistossa.


Toisen kerran toisessa puistossa...skeittipuistossa...


Alman konsertissa koululla viime viikolla:


"Amma...Amma..."


Amos yritti monesti mennä Alman luo, muttei uskaltanut mennä vieraiden lasten ohi ja yli, jotka istuivat edessämme. Sitten hän viimein keräsi rohkeutensa ja meni ja oli ILOINEN! =)


Valmistautumista.


Alman soolo.


Duetto Rebeccan kanssa.


Toinen duetto Jaden kanssa.


Trio Jessien ja Teannen kanssa... Teanne soittaa klarinettia ja Jessie saksofonia.


Iskäkin ehti mukaan, mikä oli KIVAA!!! =)


Riittäköön tämä tällä erää... Jani ja Otso ovat lenkillä, Amos löhöää sohvalla, Alma katsoo telkkaria, Osmo on naapurin tytön kanssa leikkimässä (luokkakaverinsa Kaitlin), Nelli keittelee kahvia ja minä haen valkkarin lopun! =) Huomenna onkin taas maanantai! MAHTAVAA VIIKKOA LUKIJOILLE!!!

A positive thinker does not refuse
to recognize the negative,
he refuses to dwell on it.
Positive thinking is a form of thought
which habitually looks for the best results
from the worst conditions.

-N.V. Peale

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos hyvän mielen kuvaterveisistä! Almalla todellakin ihana mekko sievän tytön yllä ja kaunis tarina. - Kamala kärmes, miten se sillälailla oli kuolahtanut - upea valonäytös, ja lapsille/aikuisille tapahtunut taas monennäköistä hauskaa, he saavat teiltä hyvät eväät elämäänsä :)
Halauksin, Jossu

Silvola kirjoitti...

Ihania kuvia ja kivaa tarinaa teidän arjesta :) Kaikki lapset on niin kasvaneet, erityisesti Amos! Täällä alkaa olla jo pimeät illat ja aamut, aika kirpakka keli ... mut ihan kivaa, kun tietää että se meidän osalta loppuu piakkoin! Sit on kiva nähdä taas!!!

Voikaa hyvin! Kaisa S. & co

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentesita ja terkuista Jossu ja Kaisa! Jossulle toivottelen tunnelmallisia syyspäiviä ja totean, että teidänkin lapsilla on HYVÄ olla tuollaisessa perheessä =) ja Kaisalle rauhallista loppuodotusta ja isosti tervetuloa takaisin! =)

Nina