maanantai 12. lokakuuta 2009

Luontoa ja taidetta

Minä, Nelli ja Osmo olimme pitkällä luontoreissulla eilen, sunnuntaina, vähän rentoutumassa luonnon keskellä. Tässä pari kuvaa kävelyltämme sademetsän siimeksessä.


Luonnon keinussa. =)


Nina tahtoo kovat vauhdit!!! =)


Päivä oli välillä tihkusateinen, muttemme kuitenkaan kastuneet. Takaisintulomatkalla olimme kahvilla pienessä hippikahvilassa aivan vielä vuoriston (melkein) huipulla. Osmo viihtyi niin, että sanoi:"Ollaan täällä TOSI kauan". Hän ei yleensä sano niin kahviloissa... =) Minäkin olisin kyllä voinut vaikka heti ryhtyä sen paikan emännäksi. =)


Tein tuossa joskus viime-edellisviikolla lapsista muotokuvan. Laitan tännekin siitä nyt kuvan. Se on aika iso ( 1 m x 1,5 m) ...halusin väriä seinille. Meillä on isot valkoiset seinät tyhjinä... Tuli heti olo ja visio yksinkertaisesta biitsimaisemasta, jossa ovat lapset. =) Nyt on iso inspiraatio jatkaa muitakin maalaustöitä, kun pääsi vauhtiin. Voi, kun öisin ei tarvitsisi nukkua... ;)

2 kommenttia:

Family Somerville kirjoitti...

Onpa hieno taideteos! Mukavan iso maalaus myos. Odotetaan innolle seuraavia maalauksiasi. Sami

Anonyymi kirjoitti...

Thanks Sami! Nyt teen merihevosta...oikein semmosta satukirjamaista ja iloista. =) Isoja tauluja on vapauttavaa maalata...joskus piperrys on vähemmän rentouttavaa...muttei aina.

Mun työt on vähän erilaisia ku sun... =) MIELETÖN se teidän uima-allas ja kuisti "osasto". =) Can´t wait to visit you guys! =)

Nina