sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Itsenäisyyspäivän iltana

Hyvää itsenäisyyspäivää ! Meillä sitä ei juhlittu erityisesti, kunhan toivoteltiin hyvät itsenäisyyspäivät toisillemme! =)


Eilen oli Ruutujen 100-vuotisbileet. Molemmat täyttävät tänä vuonna 40 ja ovat taivaltaneet yhdessä 20 vuotta. =) Kivaa oli.. me vaan pienen Amoksen kera juhlineet jouduimme tietenkin lähtemään vähän aikaisin... =) Mutta toisaalta tänään oltiin sitten pirteitä!!!

Tässä juhlakalut; Merja ja Mikail!


Amos, Nina, Anni ja Iina! Anni ja Iina ovat Amoksenkin kastaneen Tommi-papin tyttäriä.


Me naiset yritämme poseerata...vatsa sisään ja rinta ulos! Aapeli ja Amos senkun röhnöttävät vaan! =)



Amos vietti illan kokeillen eri tuoleja ja minä pidin hänelle seuraa... oli ihan kivaa, että Anni ja Iina pitivät minulle seuraa! :)


Lapsilla oli hauskaa, olisivat mieluusti jääneet vielä moneksi tunniksi!!! Tässä he pelaavat jalkapalloa!



Tänä aamuna näimme ensimmäisen sateenkaaripapukaijapariskunnan tässä kodissa. Toivotimme ne erittäin tervetulleiksi... ne ja pelikaanithan ovat lempilintujamme!!!


Tänään mulla oli "kotiäitipäivä"... tein ruokia, lounaita (lapsille kouluun siis)... siivousta, pyykkäystä jne. Siivousta... Amoksen kanssa touhuilua... kaikenlaista...

Almalla oli kaveri leikkimässä.

Jani vei Otson ja pari kaveria (Valtteri ja Lassi) leffaan, samoi Osmo pääsi leffaan bestiksensä Reyelle: n kanssa. Tässä kuva heistä... Osmon tukkaa ei ole leikattu, se on "coolilla" ponihännällä! =) Tarkkaan mietitty asu ja tukka etukäteen... Reyelle:n äitikin laittoi tekstiviestejä etukäteen, miten Reyelle ei osaa päättää asua... vaihteli vaatteita ja mekkoja tiheään tahtiin koko päivän. Aika kivan asun valitsi: =)=)=)




(Muuten...pikku kulttuuri tiedote: Reyelle:n kaulassa on jadekoru, josta tunnistaa uusiseelantilaista alkuperää olevat ihmiset.) =)

Ei kommentteja: