perjantai 25. joulukuuta 2009

Jouluaatto 2009

Meidän aattomme oli hyvän mielen päivä... Toki aattoon kuului vähän ylimenevää jännitystä välillä ainakin yhdellä 7-vuotiaalla. =) Mutta sellaista se oli lapsena, muistan aina itsekin vielä, kun tuntuu, että aikuiset vain söivät ja söivät ja söivät... - ja söivät!!!

Puuroaamiainen... valmistelua... odotusta... joululauluja... Maria saapui... ateria... lahjat... hymyilyä... paljon skypetystä... Kiitollisuutta!



Ja sitten muutama kuva!

Aattoaamuna Otso hämmentämässä puuroa.


Pian pääsemme jouluaamiaiselle!


Aussithan viettävät joulua tänään, joulupäivänä, vasta. Lahjat avataan aamulla. Me olemme ottaneet tästä pienen tavan, että lapset saavat avata yhden paketin jo jouluaaton aamuna. Tässä siinä touhussa. Amos sai pyörän, joka oli niin mieleinen, hän rakastaa olla pyöräkärryn kyydissä. Tämä on ollut myös tehokas lahjontakeino viime viikkoina... "olehan kiltisti, niin tontut näkevät ja Amos voi saada vaikka oman pyörän..."

Ja sitten hän alkoi kokoamaan pyörää "Amppa koijaa, Amppa koijaa"... Amos puhuu paljon... joka päivä tulee uusia juttuja... =)


Laitan tähän väliin hauskan kuvan Amoksesta... yllään Maija-kummilta saat pyyhe!Oli mieleinen, kuten huomaat! =)



Ja väliin kuva siitä, miten äiti jaksaa valmistaa kaiken... napsimalla välillä piparia, juustoa ja glögiä, jossa on liraus tai -hups...loraus- punaviiniä! =)



Osmo sai lukea ensimmäisen kerran jouluevankeliumin, koska osasi ekaa kertaa lukea jouluna! Kunniatehtävä!


Koska Osmo oppi lukemaan englanniks, hänen suomen lukemisensa on sujuvaa, mutta hän lukee sitä englannin aksentilla. Aika mainio ilmiö... Ja kielikin on Raamatussa vähän erikoista, joten äiti välillä auttoi. Raamattu on minun rippiraamattuni... =)


Sitten syömään! =) Tämä oli 3. joulumme Australiassa... ja menu 100% suomalainen! (Amos nukkui tällä aikaa sohvalla...)


Amppa sohvalla.


Odotusta...


Ja sitten päästiin vihdoin lasten "itse asiaan". KIITOS kaikille tervehdyksistä ja lahjoista!



Ei kommentteja: