perjantai 11. joulukuuta 2009

Kesäloma!!!

Tänään alkoi kauan odotettu kesäloma!!!

Lapset ovat urheasti jaksaneet raahautua kouluun viime päivät, mutta raskaalta se on tuntunut jo pitkään... sää on niin KUUMA, koulussa jo levotonta, eikä mitään ns. kunnollista tekemistä jne. Todistuksista ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa... pitänee ihan palkita heidät jotenkin... ehkä vesipuistoon lomalla?!?

Lasten loma tekee hyvää koko perheelle. Kivaa olla enemmän yhdessä ja myönnän: tuntuu kivalta saada breikki eväiden valmistamiseen ym. aamuhärdeliin! JES! =)

Jani on ollut varhaisesta maanantaiaamusta asti leirillä. Tulee sunnuntai-iltana. En ihan entistä tahtia kerkiä päivitellä blogia... Kun Amos oli vauva, se sujui kätevästi Amos tässä kantoliinassa...nyt jos hän on hereillä, hän ei TODELLAKAAN istu nätisti paikallaan ja katso kuin kirjoittelen... sekunnissa hän ehtii vetää vesivärit lattialle, kaataa kahvini, näppäillä printteriä, sekoittaa tietokoneen näppäimiä lyömällä jne. =) Ja päivät menevät nopeaan töitä tehden! Paljon on tähänkin viikkoon mahtunut... on siis ihanaa rauhoittua viikonloppuun ja LOMAAN!!!

Mulla on kyllä vielä töitä ensi viikolla (ihan kiva), mutta Janilla jo rauhoittuu. Nellin lähtöön reilu viikko... niin se aika rientää! =)

Toivotan lukijoille rauhallista, rentouttavaa ja iloista viikonloppua!!!


Ei kommentteja: