maanantai 14. joulukuuta 2009

"TOYRIDE" osa 1

Olimme eilen, eli sunnuntaina Ipswichissä viettämässä todella hauskan päivän!!! Siellä järjestetään joka vuonna hyväntekeväisyysajot. Olimme katsomassa sitä edellisvuonna. Tunnelma on TOSI hauska, kun sadat motoristit päristelevät letkassa. Pyörät on koristeltu jouluaihein ja niihin on sidottu leluja, nalleja yms. Nämä lelut lahjoitetaan ns. vähäosaisille lapsille, samoin ajoista saadut tulot.

Tänä vuonna Otso pääsi mukaan ajamaan!!! Phill nimittäin osallistui ajoon ja kysyi, haluaisiko Otso takapenkille istumaan? =) KIITOS Maria ja Phill!!!

Laitan koko tapahtumasta kuvia ja videoita nyt oikein urakalla pikkuhiljaa päivän mittaan! Tässä ensin parit kuvat.

Motskaria koristellaan.


Otso valmistautuu lähtöön!


Sitten lähdettiin! Otsolla laukussa karkkeja, joita heiteltiin kadun varrella lapsille. =)


Ja tässä ensimmäinen video. Pyörät kokoontuivat erään supermarketin pihalle. Siellä oli yhteinen aamiainen ym. Tässä vähän kuvausta siitä, kun pyöriä tulee koko ajan lisää ja lisää.
Niitä oli yhtensä ainakin 800, lisäksi kyytiläisiä vissiin noin 200.



Laitan myöhemmin lisää kuvia ja videoita. Nyt pitää hakea Alma yökylästä. Hän oli edellisyön Hannahin luona, viime yön Jessican luona. Pitää myös käydä kirjastossa ja hoidella pari asiaa. Palataan siis asiaan!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, on pojilla ollut mahtava päivä!

Täällä Länsipuolellakin olu tuossa viikko/puolitoista sitten hirvittävän iso moottoripyörä ajot tai letka. Liekkö ollut samanlainen? Upean näköisiä :)

Halauksin, Sari Pertistä ;D