torstai 16. huhtikuuta 2009

OHI ON! =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

Nyt otan luvan hehkuttaa:

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Eilen menin sitten viimeiseen tenttiin. Se TUNTUIKIN jossain. Oli ihan epätodellista ajatella, että tämän, kun saan huitaistua, en menekään kotiin ja mieti, minkä kurssin tekisin seuraavaksi, vaan se on nyt tässä! (Ja Carlos, se oli ihan lälly tentti, kuten sanoitkin.) =)

Vaikka olen nauttinut opiskeluista ja olen innostunut löytämästäni alasta, tuntui silti jotenkin ihan mahtavalta ajatella, että se on nyt ohi, olen käytännössä valmis! =) Paperit toki vasta tulossa jne. mutta käytännössä!

Nyt ei muuta kuin töitä tekemään! =)

Oikeasti, tajusin tänään, että mun pitää nyt vähän palautua...meinasin tänään taas alkaa tehdä sitä ja tätä ja tota...kunnes älysin lopettaa. Nyt pitää huilia niin paljon kuin pystyy vähän aikaa! Huomasin tänään, että olen aika loppu!

Käytännössä meneekin vielä tovi. Ensinnäkin en saa tehdä näitä töitä, ellei mulla ole voimassaolevaa ensiapukurssia käytynä. Niitä on eri tasoisia, mun pitää käydä krkein taso. Ensimmäinen osa on toukokuussa, toiseen menen kesäkuussa. Lisäksi on edessä vakuutusten hommaamista, yrityksen perustamiseen liittyviä asioita, markkinointia ja tämä työhuonekin on kesken, vaikka pitkällä jo onkin.

Takaisin eiliseen. Jani odotteli mua tentin ajan ja lähdimme sitten tosiaan juhlistamaan mun uuteen ammattiin valmistumista! Ensin mentiin siihen mun koulun nurkille (Stones Corner) lounaalle. Siellä käveltiin ja shoppailtiin...kirjoja, mitäs muutakaan, kun me kaksi olemme liikenteessä ja suunnitelmissa nautinto ja rentoutuminen. =)


Sieltä lähdimme South Bankiin, keskustaan. Kävelimme, nautimme maisemista, istuskelimme... välillä juteltiin, välillä nautittiin hiljaisuudesta. Välillä oltiin ihmishulinassa, välillä nautittiin jokimaisemasta tms. Tässä kuvia kaupungin hulinasta vaihteeksi, luontokuvien vastapainoksi.


Kävimme -kirjakaupoissa! =) Ja vierailimme ensimmäistä kertaa pääkirjastossa.


Illalliselle Mt.Cootchalle.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Halauksia ja onnittelut Nina upeasta suorituksesta =) Malta nyt lepäillä rauhassa, niin jaksat aloittaa uuden työn voimissasi.

Ja voi mikä ihanan TÄYDELLINEN päivä teillä on ollut!!

Eipä kauheasti houkuttele tuo liedellä oleva nakkirisotto, kun katseli noita mielettömiä herkkuja joita nautitte.....eikun syömään....kyllä sillä risotolla nälkä sentään lähtee, heh!!

Terveisiä koko poppoolle!

Kati & co

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Nina huimasta suorituksestasi! Ihan mieletöntä että joku vielä "tässä iässä" jaksaa tsempata itselleen ihan upouuden ammatin :)

Terkuin Sanna

Family Somerville kirjoitti...

Hurraaaaaaa!!!! Hienoa kuulla saavutuksestasi Nina! Varmasti on huippu fiilis kun kaikki on ohi. Paljon onnea meidan kaikkien puolesta!!!

Somervillet

Anonyymi kirjoitti...

Onnitteluhalauksia Ninski-Pinskinen! Olet super!
Iloitsen saavutuksistasi.
Ihanaa arkea ja juhlaa tästä eteenkin päin sekä
Janille terveisiä toivottaa Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Nina, sanoin, sanoin, hehe. Terveisia

Carlos

Lissu kirjoitti...

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! paljon onnea!!!!!!!!! mahtavaaaaaa!!!!!!!!! HYVÄ SINÄ!!!:)
ja vautsi mikä päivä teillä on ollut<3

Anonyymi kirjoitti...

ONNEEAAA NINA! ja rutistus ja mutistus ja ISOO HALIII!!! <3

Ihanan näköisiä tosiaan nuo ateriat...NAM! Mahtavaa että pääsette kahdestaan viettämään aikaa. Se on tärkeetä.

Muistakkin relata ja kerätä voimia! Onnea vielä kerran koko meitin poppoolta!

Heli kirjoitti...

Huima suoritus, ei voi muuta sanoa :) onnea tuhannesti ja nauti tästä, että kaikki on takana. Ilo irti ja rentoa eloa ja oloa. Terveisin Heli

Silvola kirjoitti...

ONNITTELUT, Nina!!! Sä oot uskomattoman päämäärätietoinen, ihailtavaa!

Kaisa

merja kirjoitti...

Mahtava juttu! Mojovat onnittelut hienosta suorituksesta ulkomaille muuton, vauvansaannin ja valvottujen öiden sekamelskassa!!!

Nyt sitten nauttimaan omasta yrityksestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille ihan mielettömästi onnitteluista! Ja muistakin semmoisista kauniista sanoista ja kannustavista tai tsemppaavista kommenteista! =) Niiden voimilla ja omalla innolla taas eteenpäin!

Halaus kaikille, Ninalta

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Nainen! Onnittelut meitin koko porukalta! Nauti tosta tunteesta!

terkuin
Elorannat

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS ELORANNAT! Haleja, Nina