sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Viikonloppu tuli ja meni

Viikko meni TAAS silmänräpäyksessä. "Ehkä" jollain teistä lukijoistakin... On hyvä elää hetkessä, niin ehtii nauttai ja iloita asioista...koska ne hetket ovat usein niin nopeasti ohi!

Viime viikko meni samoissa merkeissä kuin edelliset... mulla tiivistä opiskelua ja asioiden hoitelua... Jani on periaatteessa lomalla, mutta käytännössä ei... Eli siis soututreenejä ei ole, mutta päivittäin hän tekee ohjelmia ym. töitä. Hän oli myös ajamassa bussikortin, ONNEA Jani. =) Läpi meni! Lapsilla koulua, harrastuksia kavereita jne.

Mulla asuu naapurissa ystävä Nicole. Kävin moikkaamassa perjantai-iltana ja sainkin pari lasia shamppanjaa kera villien kiinanruusujen! =) Ihkua! =)


Nicolen lapset Brii ja Khy ovat ihania! He ovat erityisesti Osmon kamuja. Tässä Brii Osmon sylissä perjantaina. Osmo oli heillä yötäkin perjantaina. Khy täytti 3 vuotta ja oli pyytänyt Osmon heille illalliselle ja yöksi. =) Heillä oli TOSI kivaa.


Jani teloi jalkansa perjantaina... meillä meni siis perjantai- ilta myöhäiseen ensiavussa ja sairaalassa. Terävä mattoveitsi tippui katonrajasta suoraan Janin varpaaseen. Sieltä meni poikki mm. jänne. Mutta Jani oli reipas poika! =)

Eilen, eli lauantaina emme päässytkään Nellin kanssa naisten saunailtaan (Janin varpaan vuoksi). Siitä tulikin siis kotipäivä. Mutta Roosa tuli meille päivällä ja tytöt lähtivät taas vähän juhlimaan. =)

Alma meni eilen aamulla ystävänsä Teannen luo synttäreille ja oli siellä yötäkin sitten.
Tänä aamuna minä, Otso ja Osmo kävimme markkinoilla. Tässä pojat rannalla.



Sitten haettiin Alma, vietiin Osmo Valtterin synttäreille melkein naapuriin ja valmistauduttiin ystäväpariskunnan tuloon. Janin työkaveri Hugh perheineen oli meillä koko illan. Ei kuvia...otetaan toiste! =)

Huh huijaa...viikonloppu siis kohta ohi... ensi viikko on tiukkaa opiskelua... voi olla, ettei täällä paljon näy tai kuulu... kirjoitelkaahan sitten sähköpostia! =)=)=)

Tosi kivaa alkavaa viikkoa kaikille!!! =)

4 kommenttia:

sari t kirjoitti...

Roosa & Nelli..kuin antiikin kreikattaret / afroditet :)

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt oli NIIN kauniita ja "siskoksia"...harmi, ettei kuvaonnistunut paremmina...se oli semmonen räpsäys ennen lähtöä... =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja virtaa opiskeluihin!

PS. Mikä "pallo-haamu" teillä kummittelee kamerassa? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiitos, Sari! =)

Jani tiputti kameran muinoin veneen pohjalle...se kastui...kuivui osittain... TOIMIII, mutta pallo kummittelee... =) En jaksa muokata kuvia (tai oikeammin EHDI)... ja tämä on pienin ja kätevin kameramme. =)

Ninski