torstai 23. huhtikuuta 2009

Tämän viikon juttuja!

Aloitetaan naapurin Nicolen tuomilla jasmiininkukkasilla, kun tuossa vieressä tuoksuvat; tuovat luonnollisen miellyttävää tuoksua kotiin vaihteeksi... minä polttelen nimittäin mielelläni suitsukkeitakin, itseasiassa joka päivä työhuoneessani.. vanha hippi! =D

Näitä jasmiineja kasvaa joissain kohtaa isoina pensasaitoina. Sellaisten ohi kun kävelee, tuntuu kuin kävelisi paratiisissa. Nelli totesi osuvasti, että tuoksu muistuttaa vähän meidän sireeniemme tuoksua! Sekin on huumaavan ihanaa ja ihan yhtä paratiisimaista!


Viime viikonloppuna, kun minä olin siellä seminaarissa, muut olivat olleet Otson pelissä ja sitten olivat käyneet vielä Gold Coastilla varpaita uittamassa, koska Otson peli oli jo puolivälissä matkaa! Tässä kuvia siitä reissusta.

Otso meni kentälle vaihtopenkiltä niin yhtäkkiä, ettei ehtinyt kypäräänsä pukea.


Otson fanittajia!


Gold Coast!


Meijjän äijjä!


Sitten meijjän muut "ipanat"!


Minä olin Otson ja Osmon kanssa maanantaina asioilla. Täällä on selvästi syksyyntynyt ja pojat tarvitsivat pitkää lahjetta ja hihaa, sekä molemmat "joutuivat" parturiin! Meillä oli KIVAA! Kuvia ei nyt ainakaan vielä saa, kun ne ovat kännykässä, enkä osaa ottaa niitä sieltä. Blondi mikä blondi!

Tiistaina alkoi taas koulu; 2. lukukausi. Keskiviikon tein hommia... Mutta tänään minä ja Nelli kävimme cityssä. Oli jo aika hänen nähdä Brisbanen keskusta! Ja kivaa meillä olikin. Nelli totesi tulevansa takaisin joskus koko viikonlopuksi! =) Mainittakoon myös, että Amoksella on alkanut uhmaikä ja tahto on voimakas! Että kyllä välillä hikikin valui ja hartiat olivat krampissa kantamisesta, junassa ihmiset vaihtoivat paikkaa, kun Amos kiljui niin paljon... janiinedelleen! =) Mutta niitä kuvia... joissa ei onneksi ole ääntä!


Loppuun vielä dokumenttia Amoksen uhmasta... jos turvavyöt ovat kiinni, hän huutaa, kiljuu, kitisee, vitisee, karjuu tai raivoaa. Kun ne ovat auki, silmänräpäys ja:

13 kommenttia:

Mikail kirjoitti...

Nyt on mitä mainioin aika Nellin mennä kaupunkiin loppuiltapäivästä. Minun mielestäni jokiranta etenkin Victoria Bridgen molemmin puolin on aivan upeassa valaistuksessa viiden aikoihin ja vähän jälkeen kun aurinko laskee.

Siitä voisi vaikka pelmahtaa Brisbane Squaren maisemiin auringon ollessa vielä ylhäällä, sillan yli auringon hipoessa horisonttia ja South Bankin läpi Kangaroo Pointin rantaväylälle ihailemaan cityä alkuillan valoissa. Lautalla yli ja CityCatillä Bulimbaan...
Näin maallikon ehdotuksena. :-)

taksa kirjoitti...

Amoksen rantakuvasta tuli mieleen Baywatch :) Hyvä kuva :)

Lissu kirjoitti...

voi kun on taas ihania kuvia<3<3...mää tahdon biitsille taas..mieluusti heti:D

Anonyymi kirjoitti...

Mikail, ollaan tehty just kaikki nuo, paitsi City Catiä ei olla vielä ehditty. =) Tosin tehtiin osa jutuista päivällä, osa myöhään illalla. =) Mutta kiitos ideoista, jos ei ois itse kekattu!

Taksa...Baywatch- Amos! Hauskaa!!!

Lissu...joo, nämä rannat eivät ole IHAN tässä, eli kaikille hyville rannoille on NOIN tunti. Eli käydään, kun keretään, mutta kieltämättä pelkkä tietoisuus siitä, että koska tahansa voisi mennä on aika ihana! Teidän matkanne näytti täyskympiltä kuvien perusteella!

Nina

Silvola kirjoitti...

Go, Amos, go!!! Vähänkös huvittava tuo teijjän äijjä, alkoi ihan naurattaa "karkauskuvia" katsellessa :D - Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti, Kaisa! =) Nauraminen siis... huumoria tässä tarvitaankin! Huumoria ja rakkautta! =)=)=)

Nina

Lissu kirjoitti...

ja se matka olikin täys 10:)<3<3<3
tahtoooooo takassssss:D

Anonyymi kirjoitti...

Aivan epätodellista katsoa Pikku äijän menoa, vastahan tämä pikku nyytti tuhisi äipän sylissä ja nyt ovat jo jalat alla...ihanaa elämää!

--
sini

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun ihanan vauhdikkaita rantakuvia. Todellakin pikku äijjä! Mahtava... tekisi niin mieleni mutistella :)

Samoin kun ihania seesteisempiäkin kuvia. Samoin kun nuo kakkupalat, NAM. Vaikkakin paremmalta näyttää sun oma suklaakakku!! Täällä kuolaten katsellaan niitä kuvia. Hän tahtoo joskus sulta reseptin :)

Terveisiä täältä jo kesäisemmästä Kuopiosta!! sinne pian kylmään talveen ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lissu, sinne voi muuttaakin. ;););)

Sini, eikö olekin ihmeellistä ajan kulku. Tosiaan JUST Amos oli pieni nyytti, jolle ei meinattu millään osata päättää nimeä ja nyt... =) Laittakaa tekin e-mailissa lisää kuvia teistä kaikista, ois ihana nähdä!!! (Ne lomakuvat oli tosi kivoja!)

Sari, Juu, vauhtia riittää! Harmoniaa haetaan! =)=)=)

Minkäs reseptin haluut, kysy vaan tarkemmin, ni annan! =)

Nina

Lissu kirjoitti...

Nyt olis jälleen tunnustusta tuloillaan<3<3<3 käyhän hakemassa:)<3

Anonyymi kirjoitti...

Miksi Jani ei hyppany hiekkaduunissa??

terveisia

Carlos

Anonyymi kirjoitti...

=) Varmaan siksi, että on niin ympäristöystävällinen...hiekka olisi lentänyt naapurikuntalaistenkin silmiin ja rannalle tullut iso monttu, johon kaikki ohikulkijat olisivat voineet vaikka kompastua! Muuten kyllä........

Terveisiä keväiseen Suomeen!

Nina