maanantai 23. marraskuuta 2009

Luontoelämys

Olin viime viikonloppuna 3 - päiväisessä seminaarissa. Se oli mielettömän antoisa kaikin mahdollisin tavoin. Paikka oli Coolum , täältä noin 140 km pohjoiseen. Seminaari oli hienossa resortissa... se oli kyllä elämys kaikin puolin... tauoilla kävin meren rannalla kävelyllä jne. Yövyin edullisemmassa motellissa vähän kauempana. (Mutta tiedoksi jollekin, joka kaipaa lomakohdetta siltä suunnalta, varsinkin jos tykkää golfata, aikan nimi oli "Hyatt Regency Resort, Coolum".)

Siitä juttua lisää privaatisti kamujen ja ainakin äidin kesken. =) Ehkä laitan kuvia, jos ehdin, myöhemmin, mutta nyt yksi video!!!

Yhdellä aamukävelyllä pääsin IHAN lähelle isoja kenguruita ensimmäistä kertaa luonnossa. Niitä oli kolme. Tässä videopätkä siitä, kun uros vihdoin kyllästyi siihen, että poikanen on hermostunut, kun minä kuvailin heitä aika kauan...ja lähellä. Hän tuuppi poikastaan (joita täällä kutsutaan nimellä ´Joey´) eteenpäin ja kävi sitten vähän uhomaan minulle. En tiedä, kuuluuko tästä videosta, kun sanon "it´s all right"...sanoin sitä silloin isäkengurulle. =) Mutta ehkä tarkoitin itselleni... =) En viitsinyt testata, alkaako iskä potkia mua"pikkuruisilla" takajaloillaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.