lauantai 7. marraskuuta 2009

Osmon juhlat

Talo on juuri hiljentynyt. Meillä oli 11 pikkuvierasta... "onneksi" kaikki kutsutut eivät päässeet! ;) Eli Osmo vietti synttärikutsuja ystäviensä kanssa. Synttäripäivähän on vasta 19.12. mutta me päätimme järjestää juhlat ajoissa, koska viime vuonna aina kun meidän piti lähettää kutsu jollekin päivälle, tuli jonkun ystävän kutsu... ja sitten joulukuun puolessa välissä olikin jo aikamoiset joulutohinat! Jäi juhlat juhlimatta siis... No... joo... siis asiaan...

Vieraat voivat tulla...pöydät valmiina!


Tässä lauletaan "Happy Birthday" ja sen perään "Paljon onnea vaan"!


Tässä Osmon tilaama valomiekkakakku! Sankarille oikein mieluisa, vaikkei ylläkään samaan tasoon kuin ystäväni Annikan ja Essin kakut. Kannattaa kurkata Annikan ja Essin kakkusivuille, jos haluatte vinkkiä, ideoita tai vaan ihailla!!! Siis klikatkaapa tästä siinä tapauksessa! Äiti ja isä ja Vesa ja muut tutut... nää on Atten siskot Annika ja Essi!!!)


Nää oli naamiaiset ja Osmo oli Michael Jackson! =) (Sankari hymyili kyllä luonnossa enempi kuin tässä kuvassa... taitaa olla masu liian pullollaan namia...)


Naapurin Kaitlin ja Reyelle. Molemmat Osmon TOSI bestiksiä!!!


Jack, Meri, Valtteri ja Tanieka!


Leikkejä.


"Nyt kyllä nappaan keksin... tai kaksi!"


Otso teki perjantaina marsipaanin ja kermavaahdon jämistä yllärikakun. Olin hieromassa yhden asiakkaan pe-illalla ja kun tulin kotiin, pöytä oli katettu ja tämä kakku pöydässä! =)


Mukavaa viikonlopun jatkoa!!! =)

Laitan tänne vielä pätkän kutsujen alkumetreiltä.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Raikuvat onnittelut Elorannoilta!

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS!!! =)

Tiedoksi kaikille, ettei meilla ole nettia noin viikkoon, eli siksi ei vastailla yhta ahkerasti ja nopeasti kuin yleensa. Kayn valilla kirjastossa kylla... eli skypetykset yms. vasta 17.11. jalkeen! =)

Voikaapa hyvin kaikki!!! Nina

Rouva V kirjoitti...

Mä onnittelen täällä kans sitte etukäteen... Aaken birskeet oli myös lauantaina, halloween teemalla ja ikää kaverilla jo 5 !!! Aattele, äitin pikkanen :O
Osmolle oot tehny hienon kakun ja maku myös oletettavasti ihan oukei... jos oisin päässy lohkaseen siivun, ni voisin kertoa tarkemmin !!!
ei vaan dietillä taas ollaan, viimestä viitä joutokiloa koitan karistaa ja saakeli, et osaaki olla piukassa =( Ei paranis syödä reissareita ;)