tiistai 3. marraskuuta 2009

Marraskuu!!!

Vuosi lähenee loppua! Uskomatonta! Just vaihtui vuosisata ... ja pian alkaa jo kymmenes vuosi sitä!

Suomessa taitaa olla jo kovinkin kylmää välillä, talvirenkaat alla ja kynttilöitä polttelette! =) Täällä kevät antaa välillä merkkejä jo kesästä kuumilla päivillään, mutta toisina päivinä pitää pukea lämmintäkin harteille, riippuu vähän missä päin liikuskelee.

Me olemme KOKO porukka olleet eilen vatsataudissa, nyt alkaa helpottaa. Eka Australiassa... pitänee olla tyytyväinen. Suomessa emme varmasti olisi selvinnyt 2 vuotta ilman vatsatautia! Huh!

Lauantaina olimme katsomassa Halloween -kulkuetta ja Alman tanssiesitystä. Sunnuntaista maanantaihin olimme Janin kanssa pienellä rentoutuslomalla, juuri sopivasti ennen tautia... Kuvia myöhemmin.

Tässä nyt pari arkista kuvaa kuitenkin lauantaista. Lähdin Amoksen ja Osmon kanssa aamulla pyöräretkelle. Oltiinkin 4 tuntia ja kivaa oli! =)

Mun lempipuut kukkivat edelleen. Osa tiputtaa jo kovasti kukkia, osa on tiputtanut jo paljonkin! Mutta osa vasta aloittaa! =)


Wynnumin rannassa.


Pysähdyttiin useissa puistoissa.


Evästauko. Huomaa Amoksen asento... hän on siinä iässä, että tekee usein samalla lailla asiat kuin isot sisarukset. =) Ja on onnellinen, kun onnistuu! Osmo asettui nautiskelemaan eväitä penkille mahalleen ja Amos ähräsi itsensä samaan asentoon. Siinä nakersivat päärynöitä vastakkain!


Myöhemmin samaisena pivänä Amos teki taidetta!

Ei kommentteja: