perjantai 27. marraskuuta 2009

Mukavaa viikonloppua!!!

Meillä on tiedossa pitkästä aikaa viikonloppu ystäviä tapaillen. Kivaa! =)

Eilen olimme mahtavassa loppuvuoden konsertissa lasten koululla. Alma esiintyi bändissä soittaen huilua ja tanssiryhmissä. Esitykset olivat upeita ja fiilis mahtava! =) Kuvia myöhemmin, ehkä vasta ensi viikolla, koska tosiaan viikonloppu on täynnä ohjelmaa, mutta joskus kuitenkin...

Osmo ja Amos ovat flunssassa, muuten kaikki voivat hyvin.

Täällä on todella kuumia päiviä jo, vaikka virallisesti kesään on vielä muutama päivä... ;) Joulufiilistä saa etsimällä etsiä... ollaan kuitenkin jo haettu glögiä Ikeasta ja joulusillit ja muutkin ostettiin samalla... pipareiden liepomista suunnitellaan yms.

Minulla on töitä mukavasti nyt ollut koululla kouluavustajana ja klinikalla on käynyt joka viikko asiakkaita. Nyt on ollut enemmän vyöhyketerapiaa, vähemmän hierontaa, mikä on ihanaa!!! =) Muutama asiakas on jo alkanut käydä vakituisena. Niin ja operekisteröinnin pitäisi tulla pian, ensi vuonna teen sitten open sijaisuuksia myös.

Janillakin menee töissä suorastaan hienosti, että kaikki on nyt oikein mallillaan täällä päin palloa!

On ollut kiva saada viestejä ja kirjeitä teiltä muutamilta, joista ei ole vähään aikaan kuulunut. Kirjoitelkaa muutkin, kiitos...meiliä, kirjeitä, valokuvia! =) Niitä on ihana lukea ja katsella!

Laitan pari kuvaa mun seminaariviikonlopusta. Ja samalla toivotan ihanaa viikonloppua kaikille!!! =)

Sen seminaaripaikan etualalla oli iso lummelampi! Tämä taitaa olla toisena päivänä otettu kuva.


Muutama metri siitä ja siellä näin ne mainitsemani kolme isoa kengurua!!! Tässä yksi.


Paikan nimi oli siis Coolum ja siellä oli vuori Mt. Coolum. Maisemat ja energiat olivat mahtavat!!! Tämä kuva on resortin pihalta.


Täs mää olen rantakävelyllä lounastauolla... yksin... hiljaa... vain meren ääni... hiekka jalkapohjien alla... aurinko... ren-to-ut-ta-vaa!!! =)=)=) Ja kyllä vaikutukset tuntuvat vieläkin... olo on selkeä, rauhallinen ja rentoutunut! =) Ehkä jollain on aina... mulla ei!!! =)=)=)



Loppuun vielä kuva lumpeesta ja samansävyisestä sudenkorennosta (oikealla kukasta).

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valohoitoa sysimustaan Suomen sadeiltaan (klo 17.38)!
Vaatetuksesi ja meri kuohuineen toistivat samoja sävyjä :)
Kivaa viikonloppua!
JOssu

Anonyymi kirjoitti...

Tänks! =) Joo, taisi olla turkoosi päivä!!! =) Nina