keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Onko mitään rentouttavampaa kuin BIITSIELÄMÄ!!!???

Tosiaan... melkein pari viikkoa eletty elämää ilman nettiä... aluksi oli outoa, sitten tottui ja se jopa vähän rauhoitti oloa, kun ei käynyt koneella joka päivä!!! Täytyykin toistaa joskus ihan vapaaehtoisesti. =) (Nyt se johtui meidän nettisopimuksesta.) On se kyllä niin kätevä asia, ettei pois kokonaan antaisi... mutta se jotenkin koukuttaa.... huomasimme...

No...se siitä!

Niin... tähän melkein kahteen viikkoon on tietenkin mahtunut paljon kaikenlaista... koulua, töitä, kivoja retkiä, ystävien tapaamisia, leikkejä, hommia, asioiden järjestelyjä... vaikka mitä! En nyt ala luettelemaan kaikkea tänne... muutaman kuvan laitan ihanasta viime viikonlopusta!!! Minä, Jani ja isot lapset olimme retkellä! Se oli todella RAUHALLISTA, ihanaa, rentouttavaa...kiitos vieläkin Nellille, kun oli Amoksen kanssa kotona. Huh huijaa, että tuli todettua, miten äänekäs, aktiivinen ja vaativa on 1-vuotiaan seura!!! =)

Olimme Byron Bayssä, lähinnä, sekä lauantain että sunnuntain. Yötä olimme Ballinassa. Kuvia.



Seuraava päivitys odotettavissa ensi viikolla, vipinää on nimittäin niin paljon tulevina päivinä! Niinkuin varmaan muillakin... Muistetaan kuitenkin rentoutua välillä... =)


"Sydämen hiljaisuus ja rauhan löytäminen
kiireen keskellä
voi tapahtua rentoutumisen kautta"

Ei kommentteja: