lauantai 6. helmikuuta 2010

AMOS 2 VUOTTA =)

Lauloimme Amokselle aamulla ja hän oli vähän ihmeissään. =) "Mitäs ne nyt..." =) Mutta kuunteli ja naureskeli. Sitten hän vasta ihmeissään oli, kun sai paketteja. Hän sai pikkuautoja, joista oli ILOINEN ja innostunut. Sitten hän sai tietynlaisen pehmolelun, jota aina ihailee kaupassa ja huusi "Tamtti tamtti JEEEEEEEE". Se tamtti tamtti tarkoittaa "Makka Pakka" eräästä tv-ohjelmasta. =)

KIITOS myös kaikista lahjoista, joita Suomesta olette hänelle lähettäneet!!! =)=)=)

Iskä puuttui aamulla, tylsää... =( Mutta kun on töitä, niin on! Odottelemme isää iltapäiväkakulle.

Tässä Amos aamumaidolla Makka Pakka kainalossaan. =)


Otso teki sankarille vadelmakakun. Tässä hän häärää sitä yhdessä pikkuveljen kanssa! =) Thanks Otso!!! =)


Amos on reipas ja touhuavainan luonne. ei mikään haaveilijatyyppi. Hän on kyllä sillä lailla varautunut, että "katsoo ensin, menee sitten". Amoksen ruokaherkkua ovat viinirypäleet ja kotiruuat, kuten muusi ja soosi! =) Amoksen lempileikkeihin kuuluu lukeminen, duplot, pikkuautot ja pihaleikit. Hän touhuaa paljon kaikenlaista koko ajan... hän katoso mielellään myös lastenohjelmia tv:stä. Hän piirtäisi mielellään, mutta sotkee lapsista eniten myös seiniä ja lattioita jne. etten oikein anna vielä paljon piirtää... =)

Hän puhuu paljon. Hän oikeastaan "PUHUU". =) Hän osaa ilmaista itseään puheella täysin... häntä ehkä ymmärtää vain meidän perhe... =)

Selkeitä sanoja ovat esim.... (valitsen vähän hassuja ja muita kuin äiti ja kakka...)

nainen
maito
auto
Viiru (Viiru ja Pesonen...)
Harry (Harry Potter)
jne.

Erikoisempia ovat:

koi koi = hevonen
kongo = piirtää tai kynä
ai ai tiito = saisinko kiitos
jne.

Hän voi kertoa esim. näin"Äiti töö-i, Amppa Tsuuii. Tsuuii nanna, maito, aa aa. A-haa- a-ha... äiti tuu. Byyeee!" Tämä tarkoittaa... "Äiti meni töihin ja Amos Julien luo. Julie antoi ruokaa, maitoa ja laittoi nukkumaan. Amos itki vähän. Sitten äiti tuli ja sanottiin Julielle BYE BYE!!" =)

Tässä vielä tämän aamun pihaleikkejä. Ei ollut edes hyttysiä! =)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, paljon onnea Amos, paljon onnea vaan! Iloiset onnittelut touhukkaalle pojalle! t. JOssu, Mats, Katarina ja Markus

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS Peruksen perhe!!! =)

T.Amppa

Silvola kirjoitti...

Olipa paljon juttua ja kuvia, kiva! Ja ONNEA VIELÄ AIVAN IHANALLE AMOKSELLE!!! t. Kaisa pohjoisemmasta

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! =) Toivottavasti teillä oli eilen ikimuistoinen päivä!

Nina

Linnea kirjoitti...

Hei, olen ensi kertaa täällä, ja oikeaan aikaan näköjään, onhan aika onnittelujen: Paljon onnea hitusen myöhässä... =)

Tuntuuko hassulle että ventovieras seuraisi blogiasi? Katselin että kirjoittelet tätä kuitenkin perhe/lähipiirillesi? Oli vain niin jotenkin ihanan elämänmakuinen ja iloinen ote heti blogin ensi sivulla =)

Anonyymi kirjoitti...

ILOISET ONNITTELYT vielä kertaalleen Amokselle.

Ihastuttavia kuvia ;) ja tuo sanasto :) Voisi tarvita Suomi-Amos-Suomi sanakirjaa ;D Vaan niinhän se on kaikilla tuon ikäisillä :)

Halauksin, Sari

Anonyymi kirjoitti...

Hei Linnea! =) Tervetuloa vaan seruaamaan blogia! =) Joo, alunperin tämä oli suunnattu vain Suomeen jääneelle lähiperheelleni. =)Nyt tätä seuraa jo MONI muu. =)

Kurkkasin omaasi. Mukavan erilainen maailma kuin minulla... siis ainakina BLOGImaailmana. =) Raikasta ja iloista. Aion tulla uudelleenkin visiitille. =)

Sari! KIITOS!!!! =)

Nina

CarlosS kirjoitti...

Kaksi vuotta, kuinkka tämä aika mene niin nopeasti. Minusta lähti viimeinen lapsi omalle asunnolle ja se tunttui paha kyllä. Teille on vielä pitkan aika. Terveisia Amoselle

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä Carlos! Aika ei näytä pysähtyvän!!! Pitää muistaa keskittyä lapsiin enemmän... kun he vielä ovat pieniä... ei se varmaan ole kuin silmänräpäys, kun meidänkin juniori lähtee talosta...

Voikaa hyvin!

Nina