lauantai 20. helmikuuta 2010

Tää on taas...

...tätä. Hyllyjä tyhjiksi ja laatikoita täyteen!


Ei siitä sen enempää!!! Laitan mieluummin kuvia uudesta kodista, kun muutto on onnellisesti ohi!!!

Viime viikko oli raskas. Jani töissä melkein aamuyöstä iltoihin asti. Amos oli kipeähkö ma ja ti. Tiistai-iltana nousi kova kuume ja hän ripuloi 48 tuntia. Keskiviikkona menin hänen kanssaan aamulla aikaisin ensiapuun ja sairaalassa meni koko päivä. Nyt hän voi onneksi jo paremmin. Hän ja minä olemme valvoneet jo muutaman yön... ja samalla pitäisi hoitaa kaikki muu arki, isojen lasten "tarpeet" ja pakata ja puunata... =( Olen ollut aika poikki tietty... siksi ei blogikaan päivity jne.

Serkkuni Maria liihotteli paikalle kuin enkeli. Hän on ollut täällä 2 päivää ja pakannut, puunannut, siivonnut -ja toi meille VIIKON ruuat!!! Maanpäällisiä enkeleitä on - kuten olen ennenkin todennut!!! KIITOS MARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aion mennä nyt nukkumaan, jos vaikka saisi edes pari tuntia unta... mutta ensin Alman elämästä kiva juttu. Hänet valittiin koulun oppilasneuvostoon. =) Kävin katsomassa seremonian alkua keskiviikkona, sieltä parit kuvat. =) Onneksi olkoon, Ammi Pammi!! =)

Tässä Alma muiden joukossa odottamassa. Ensin siellä oli muitakin asioita; muistettiin mm. eläkkeelle jäävää opettajaa yms.


Tässä koulun oppilasneuvostoa ja muita vastuuhenkilöitä. =)


Nyt... hyvää yötä!!! =)

Ei kommentteja: