lauantai 27. helmikuuta 2010

Tervehdys!

Tänään tuntui tutulta. Siltä kun tuntui vuosikymmeniä Suomessa. Ulkona satoi ja oli harmaata. Vähän viileääkin välillä. Menimme luistelemaan. Jäähalliin. Kylmää!!! KIVAA!!!

Eli koska kotona yläkerta on autio (ja sinne on pääsy kielletty, koska se on jo siivottu ja pesty) ja alakerta kaaos (eli siellä on ahdistavaa, eikä siellä ole mitään tekemistä), oli täksi päiväksi pakko keksiä jotain ajanvietettä. Aamusella lapsilauma vietti keskenään pari tuntia ostoskeskuksessa, kun minä keräsin mielenrauhaa pääkoppaan ja voimaa kroppaan joogassa. Sitten takaisin kotiin lounaalle ja kohti jäähallia.

Pari kuvaa luisteluista. Aluksi tunnusteltiin varovasti...


Ja otettiin tukea reunoista...


Otso lähti heti kuin ei taukoa olisi ollutkaan!


MÄÄKIN HALUAN!!! =(


Alma ja minä... En ole ennen ollut jäähallissa varvastossuissa. =)


Hyvin selvittiin siis tästä päivästä... enää pari tuntia ja kaikki nukkuvat! =) Huomenna saan viedä kaikki 4 Marian hoiviin ja heidät palautetaan maanantai-iltana. Siksi tuntuu huolettomalta ja kiitolliselta, VAIKKA onkin vielä paljon työtä edessä. Mutta nyt se onnistuu. *Sydän Marialle.*

Jos en jostain ihme syystä johtuen blogita parin päivän sisällä, niin palaan tänne muuton jälkeen, kun nettiyhteydet toimivat uudessa kodissa!

Terveisiä vaan kaikille lukijoille ja paljon! =)

Ei kommentteja: