sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää ystävänpäivä!!! =)=)=)

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ kaikille lukijoille!!! =)



Meillä on ollut mukava ja leppoisa päivä. Jani on ollut kotona ja on ollut paljon puuhaa. Mutta on ollut kivaa puuhata yhdessä; meille harvinaista herkkua! =) Siis että iskä on kotona ja touhuaa kanssamme... Minä aloitin päivän skypettämällä melkein 3 tuntia yhden parhan ystäväni kanssa... itse asiassa skypetimme ensimmäistä kertaa näiden vuosien aikana. =) Sitten joogaan ja takaisin kotiin lounaalle, jonka Otso oli valmistanut. Kanawokkia, nam! =) Nyt Otso leipoo tyypillistä australialaista "sponge" -kakkua iltapäiväkahveen kanssa nautittavaksi. Tässä kuva reseptikirjasta:


Laitan myös kuvan Amoksesta aamusella. Hän on lähdössä Otson kanssa kauppaan.


No, laitetaan sitten samantien kuva eilisillasta, Amos JUURI nukahtanut... vakioasento (yleensä eri kylki...) vakiokirjat ympärillään! =)


Huomisesta alkaa aika tiukka kahden viikon rutistus. Haetaan laatikoita, pakataan ja pestään paikkoja. Onneksi apua on tarjottu... tuntuu jostain syystä, että tämä muutto menee paljon helpommin. En tiedä, miksi minusta tuntuu siltä? Mutta toivottavasti olen oikeassa! =) Serkkuni Maria ottaa lapset 2 kokonaiseksi päiväksi yön kera parin viikon kuluttua. Silloin teemme viimeiset siivoukset. Kiitos jo etukäteen!!! =) Muuttopäivä on 3.3. keskiviikkona.

Mitä muuta kuin muuttoa? No, Janilla on tosi paljon kiirettä töissä. Alman huilu on surkea, pitää palauttaa ja hankkia uusi... ostimme edullisen, ei olisi kannattanut, kyllähän sen tiesikin, ei kunnon instrumenttia saa halvalla. Pitää myös ottaa selville poikien harrastusasioita. Osmo aloittaa rugbyn, Otso kokeilee vaihteeksi koripalloa... Minun ystäväni Phoebe tulee auttamaan mua kotisivujen teossa. Olen tässä sivussa yrittänyt niitä tehdä, mutta aika ei yskinkertaisesti riitä kaikkeen. Että jos ei päivityksiä tule tai muuten kuulu, niin syy on kaikessa tässä... ja töissäkin käydään välillä!!! =)

No, voikaahan hyvin siellä! Ja kirjoitelkaa, ihmiset!!! =) Nyt mää pääsen sille kakulle, Otso vilautti sitä, enkä malta odottaa enää sekuntiakaan! Cheers! =)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Amppa on tosi liikkiksen näköinen kauppaanlähtökuvassa.

Paljon touhua. Voimia ja iloa!
t. Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Tänks Jossu!!! Voimia tarvitaan... tällä kertaa tuntuu ainakin vielä riittävän... =)

Halein Nina