tiistai 3. maaliskuuta 2009

Aamupäiväterveisiä Morgan Closelta

Tämähän se sopii eilisen postaukseni kiteyttämään!!! Aaamulla postipaketissa saapunut TISKIRÄTTI 4 lapsen äidin arkipuuhia ilahduttamaan! Kiitos, rakas äiti! =) (Mutta eihän tätä raaski käyttää...)


Kiitos myös Alman ihanasta paketista, sekä koko perheen lehtipläjäyksestä, vau!

Kuvailin aamulla taloa takapihalta... paljonkin, muttei bloggeri taas oikein lataa... no laitan edes pari kuvaa.

Uima-altaasta vasemmalle on pyykkinaru ja kaikki kaasupullot ja altaan puhdistuskoneiden moottorit ja semmoset "miesten jutut". =) (Narulla roikkuu pehmoleluja... Amos kaatoi äidin viikonloppukaljan Osmon pehmolelukorin päälle...oooops!) =)


Tuolta nurkasta, kun kääntyy vasempaan, on tuollainen käytävä... sen varrella on ovi kodinhoitohuoneeseen. Tätä "kuilua" emme juurikaan käytä, mut palmut on kivoi kivoi kivoi...


Sitten poreallas ja uima-allas näkyy sitä pyykkinarulta tämmöttis... Tuossa oikealla, kun näkyy vähän kaidetta, on se aidattu pikkupatio.


Laitan loppuun vielä Osmon lukemassa läksyjään, eilen iltapäivällä.



Nyt Amokselle murua kupuun!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

noi tiskiräti on kyllä ihania:) monilla eri teksteillä olevia:)
tosi ihanan näköistä teillä<3<3 ja ihana toi palmukuja<3:)
ja heh...tulipa pehmolelutkin pestyä;D

Anonyymi kirjoitti...

Joo...toi teksti jotenkin kolahti...vaikka onkin vaan rätti heheh... mutta tälleen ulkosuomalaisena... onhan tässä 1,5 vuoden aikana ollut asioita, tunteita, ajatuksia, tapahtumia... sopeutumista...ison perheen tänne toimme... niin noinhan se on... KOTI on kuitenkin siellä, missä sydän on! =) Ja meijän sydän on täällä, niin meijän koti on täällä!!! =)=)=)

Nina