maanantai 2. maaliskuuta 2009

Show and Tell

Osmolla on prepistä, eli esikoulusta asti ollut kerran viikossa Show and Tell. Silloin kouluun viedään jotakin ja siitä kerrotaan muille. Show and Tell jatkuu nyt ekaluokalla. Se ei saa enää nyt ekaluokalla olla lelu. Mutta lähes mikä tahansa muu käy.

Osmolla on ollut mm. suomalainen Aapinen (thanks mamma) ja tällainen kuvakooste Suomen vuodenajoista. Tässä hän keinuu keväällä, meloo kesällä, pulkkailee talvella ja syksyn ruskan lehtiä on näkyvissä myös.


Taakse kirjoitin pari sanasta suomea, että opettaja voi vähän kokeilla. =) Kuten kesä, kevät, talvi, syksy jne. muutaman muunkin.

Tänään hän vei pelin "Y etsii Yrreä".


Se on dominopeli, jota hän on tykkää pelata tällä hetkellä (thanks Vesku ja Sellu...) Hän on niin kovin innostunut nyt kirjaimista, sanoista ym. joten tämä on just oikea peli hänelle nyt.


Show and Tell on kiva tapa oppia puhumaan yksin yleisön edessä.

Vanhemmilla oppilailla on sitten projekteja opettajasta riippuen. Almallahan oli viime vuonna esitelmä kerran viikossa, jota hän kaipaakin nyt. Eli tosiaan, opettajasta riippuen...minun tietääkseni Almalla ei ole tänä vuonna ollut yhtäkään eistelmää ja koulua on käyty 5 tai 6 viikkoa...

No, nyt lähden Amoksen kanssa Osmoa ja Almaa vastaan, heipparallaa!!!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mahtava toi kuvasarja:)
kiitos Nina kommentista:) ja jes,ootan sitä kuvaa:)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, laitan kuvan tulemaan JOKU PÄIVÄ! =) NIna