sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Otson rugbyottelu tänään

Odotellaan pelin alkamista. (Täällä olleille suomivieraille tiedoksi, että tämä oli siinä meidän vanhan kodin viereisessä puistossa, missä Otso kävi ennen matseja katselemassa ja itsekseen pelailemassa.)


Pelikuvia. (Otso on numero 14, musta kypärä päässä, ei näy ekoissa kuvissa, jotka laitan pelin huumast muuten vaan fiiliksen vuoksi.)


Otso lähdössä vastustajan kimppuun.


Otso jyrää! =)


Otso taklataan!


Valmentaja oli kehunut Otsista pelin jälkeen! =) Ja mummin ostama rugbykypärä, skinsit ja nappikset toimivat oikein hyvin.

WYNNUM VOITTI! =)

Eilen vein lapset elokuviin. Otso oli Lassin kanssa ja Alma ja Osmo kaksin. Minä ja Amos lenkkeilimme ostoskeskuksessa. Jani teki töitä! =)

6 kommenttia:

Silvola kirjoitti...

Kiva katsella teidän kuvia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita :) Hienoa, Otso!

Ja rouvalla on uusi kampaus, tosi pirsakka!!!

t. Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Vauhtia nätti piisaavan :)
ONNEA OTSO ja koko joukkue!!!

Hah...mäkin huomasin ton uutukaisen kampauksen ja hihkuin jo tässä et "mitä Ninalla on lyhyt tukka!!!"
Piti skrolata ton vanhankin blogin juttuja läpi ja hokasin et hitsi sullahan on ollu lyhyempi tukka jo jonkin aikaa (kattonu aina jotenki et se on ollu muka kiinni)... näin sitä on immeinen sokia ;D Väri on muuttunut...Hyvän näköinen!!

Ihanaa naistenpäivää!!

Anonyymi kirjoitti...

JEEEEEEE:) hyvä Otso ja muut:)
kiva kampaus:)...uskallankohan mä ikinä vetästä hiuksia lyhyiks...monesti kyllä mielessä käyny....heh...käyny vaan:D

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos onnitteluista Otsolle, kerron terkut! =)

Ja juu, mun tukka on olut ihan lyhyt ja tosi pitkä, suora ja kihara, ruskea, valkoinen, vaalea, punaisen lukuisia sävyjä jne. Vaihtelu virkistää. Isoin syy leikkaamiseen on yleensä ollut, että talossa on vauva...ei pal ehdi föönäillä tai asetella! =) Tää on tämmönen suihkuun ja menoksi-tukka! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Otso!
Tuo peli on kyllä aivan hepreaa minulle, mutta vauhtia ja kontaktin ottoa siinä tuntuu olevan kuvista päätellen! - Älä vain loukkaa itseäsi=) Ja onnea seuraaviin peleihin!

Ninalle kiitos Sisäisen rauhan oireista =) Ja myöhästyneitä naisten päivän toivotksia....niin se päivä meni täälläkin pyykätessä=)

Kati

Anonyymi kirjoitti...

tuli muuten mieleen tosta sun kuvasta Sharon stone:)...vai miten lie kirjotetaan;D