torstai 5. maaliskuuta 2009

Torstai toivoa täynnä! =)

Janilla oli vapaapäivä! Ihanaa! =) Hän on niin paljon töissä, että hänen vapaapäivänsä tuntuvat meistä kaikista aivan ihanilta! Tänä aamuna siis minä, Jani ja Amos saattelimme Alman ja Osmon kouluun. Ja kyllä oli kivaa! Osmo hyppeli ilosta ja ei saanut leveää hymyä pois naamalta, kun ISKÄ on mukana!

Ilmat ovat toivottavasti viilenemässä, aamulla ei ollut kuuma, vaan siedettävää. =)


Luokan ovessa oli jokaisen omakuva, tässä Osmon.


Minä luetutin aamulla muutaman oppilaan läksyt (oppilas kerrallaan sivuhuoneessa) ja tuntui NIIN tutulta. =) Olla ope... Oli kyllä mahtavaa olla töissä Sauvossa, terkut kaikille entisille työkamuille! =)

Päivällä oli sitten yhtä sun toista puuhaa...jossain välissä haimme lukulamput kauppakeskukseta ja Amos vauhkoontui koiranpennuista lasin takana.


Amos nukkui viime yön ilman maitoa ja heräilyjä, jippii! Hänellä on uusia nukkumisjärjestelyjä. Laitan kuvan joku päivä ja kertoilen. Nyt pitää mennä! Amos-insinööri korjaa tuuletinta....................

Aurinkoista mieltä kaikille lukijoille! =)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Amos ei ole enää vauva, he, he. Hyvä Amos kun annat äiti lepa nyt. Kaunis kävely alameda, Osmon kuva on melkein luonnollinen, he, he, terveisia

Carlos

Anonyymi kirjoitti...

ihana katumaisema<3
eiks olekkin ihanaa kun saa nukkua:):)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Carlos, joo unet maistuu vuoden rikkonaisten öiden jälkeen. =)

Tämän kujan puut ovat ihanan reheviä.

Joo, Osmo oli ainakin kiharansa piirtänyt hienosti! =)

Terveisiä sinnekin...kevät jo tuoksuu, kirjoittelevat ystäväni Suomesta!

Lissu, juu, tämä medän kuja on kaunis. Ja kyllä...ihminen "toimii" erilailla, kun nukkuu tai ei nuku! Terveisiä sinullekin kukkaistyttö! =)

Nina

Anonyymi kirjoitti...

Elämä tosiaan maistuu erilailla kun sitä ei katsele univerhon läpi. Muistan miten hulppealta tuntui kun Valtteri alkoi puolitoistavuotiaana nukkua yöt (se oli 8kk kun menin töihin ja pakersin väitöskirjaani silmät ristissä melkein vuoden). Ja se huusi JOKA yö noin tunnin. Ja iltaisin huusivat isommat, jtka juuri silloin olivat päättäneet ettei voi olla enää keskenään tappelematta jatkuvasti jostain. Ihan kreisiä, kai se sillä suomalaisella sisulla meni, enää ei takuulla menisi!!!

Anonyymi kirjoitti...

Usko pois, se menisi vieläkin, jos olisi pakko! =)

Nina 37 vee...