tiistai 10. maaliskuuta 2009

NELLI SAAPUI!!!

Odotimme kentällä kauan, kone oli myöhässä ja Nelli viimeisten joukossa. Rohkea nuori nainen..takana matkustaminen Suomesta yksin! Onnellisesti perillä!!!


Tulimme kotiin ja... Nelli oli heti kuin kotonaan, jee! =) Oikea asenne!!!

Nelli purki laukkujaan, kävi suihkussa, heitti sukat ja kengät roskiin -heh heh- söimme, uimme jne. Oli ihanaa jutella KAIKESTA!!! Nelli kertoi myös läksiäisjuhlistaan, jotka olivat olleet kyllä aivan omaa luokkaansa. Tässä Otso kokeilee yhtä ohjelmanumeroa... montako pyykkipoikaa saat kasvoihisi? ......


Sitten kävimme kävelyllä Manlyn rannassa. Kävimme myös ostoskeskuksessa kaffella ja pienillä hankinnoilla.


Nyt Nelli ja Otso pelaavat rugbya...ARVATKAA, onko Otso onnessaan...! =)


Puolen tunnin kuluttua haetaan Osmo ja Alma koulusta, sitten syödään ja SITTEN päästän Nellin nukkumaan. =) Rytmi menee aivan sekaisin, jos alkaa ottaa päiväunia.

Amos on jo ihan myyty, Nelli on luonnonlahjakkuus! =)

Nyt pitää hakea Osmo ja Alma, jatkoa seuraa! =)

4 kommenttia:

taksa kirjoitti...

Hienoa nähdä jo näin pian kuvia & tarinaa Nellin saapumisesta..Hengessä ollaan mukana täällä kotosuomessa:) terkkuja kaikille!t.roope,riku,sari & jaska

Anonyymi kirjoitti...

Kuka on Nelli?? heh

Carlos

Anonyymi kirjoitti...

Juu, yritän laittaa kuvia paljon Nellistä! =)

Carlos, Nelli on minun vanha oppilaani. Opetin häntä ala-asteella 2 vuotta! Tai 3... en muista tarkkaan... Mutta sydämeni hän vei heti. =) Ja sitten yläasteella Jani opetti häntä. Näin siis tutustuimme. Olemme pitäneet yhteyttä kaikki nämä vuodet ja ystävystyneet. Nyt Nelli tuli tätä Australian mannerta tutkimaan ja lupasi aamupuuroa vastaan vaihtaa välillä Amoksen vaippaa! =)

Terkkuja, Nina

Anonyymi kirjoitti...

heh...määkin aijoin kysyä että kuka on Nelli:)
hyvin näyttää kotiutuneen:) rohkea tyttö kun yksinään matkusti:)