keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Hello!

Tänään saapui ihania valokuvia postissa, kiitos äiti! =) Kirjoittelen myöhemmin sähköpostia! Ja saapui myös paita, kiitos Selina ja mamma! =)


Kiitokset jatkuu... Sirpalle ja pappalle hauskasta kukkarosta... KARJALANPIIRAKKA!!!


...ja kaikesta muusta...hieno lahja! =) Laittelen sähköpostia sinnekin. (Almalla pian synttärit, muille lukijoille tiedoksi...)

Muuten arki jatkuu täällä samaa rataa... Jani paiskii töitä, lapset käyvät koulua, leikkivät naapureiden kanssa jne. On uintii, rugbyy, tanssii, kuoroo... Me olemme Nellin kanssa käyneet vähän shoppaamassa ja hoitelemassa asioita. Tässä Medicare-toimistossa papereita täyttämässä paikallista sairausvakuutuskorttia varten.


Nellin kaverit pohtivat, miten rempseä Nelli mahtaa tullla toimeen "aussi-blondien" kanssa... Vähän viistoon tämä yksi blondi katseli, mutta toimeen tulivat... =)


Nelli on opettanut Amosta nostamaan kädet ylös, kun huudetaan "JEEEEE"! =)

6 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Miten semmosen laskijan saa asennettua omalle sivulle?

Anonyymi kirjoitti...

Voi Niina kyllä välittyy tekstistä ja kuvista että Nelli on kuin raikas tuulahdus teitin perheessä :) Vähättelemättä nyt mitenkään aiempiakaan vieraitanne.

Oikein mukavaa eloa teille kaikille!

PS. Arvaa olinko järkyttyä kun mittari näytti aamulla -17. ARGH!!
Eikö tää talvi ikuna lopu :(

Anonyymi kirjoitti...

Jeee:)

Anonyymi kirjoitti...

Nelli on pärjäilly teksteistä päätellen tosi hyvin! Kai on jo aikaero väsymys hellittäny? :)

Anonyymi kirjoitti...

Lottis, klikkaa sitä laskuria, niin se vie sut sinne, mistä niitä saa. Siellä on helpot käyttöohjeet.

Sari! Miten voi kuvista välittyä JUURI oikea fiilis. Nelli toi jotain niin mieletöntä fiilistä meidän arkeen... nuori, energinen, rento... voi vitsit! Eilen ostettiin Pinkin levy, Nelli osti pääkallokassin, värjäsi hiukset kirkkaan punaisiksi ja mä aloin haaveilla uusista tatuoinneista...josko sittenkin yksi... =)=)=)Mikä meininki! Ja mä olen pitänyt itseäni aika nuorekkaana...kröhöm... tunnen itseni kyllä ihan Pirkko Liinamaaksi Nellin vierellä! =)

Lissu... jejeejeejeejee!!! =)
Jaana oli varmaan viimeinen! Joo, Nelli pääsi heti rytmiin! Jaksoi olla iltakahdeksaan asti hereillä ekana iltana. Sitten nukkui kuin tukki! (Usein tommosen matkan jälkeen öisin heräilee.) Ja se on jatkunut. Nyt just hän nukkuu vielä, vaikka klo on 9, en raski vielä herättää...mutta jos ei kohta nouse herätän! =) Muuten menee heti hyvät rytmit sekaisin! =)

Terkuin Nina

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja Sari vielä... KOHTA on kevät ja sitten kesä ja sitten ehkä te jo täällä! =)=)=)

Nina