lauantai 12. syyskuuta 2009

Perjantai-ilta

Osmon trilogiasta 2 ensimmäistä osaa... Aurinko, Avaruus ja niiden Kohtaaminen (ei kuvassa)!


Nellin ja Amoksen yhteinen teos!


Ninan "Australiassa puoli vuotta" -lahja Nellille, aboriginaalien maalaustyylillä toteutettu aussimaisema!!! =) (Tässä kuvassa vielä ihan kesken.)


...ja monta muuta syntyi myös!!!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa upeita! Ihana äiti antaa lasten maalata. Sinusta on myös taiteilijaksi. Halauksin, Jossu

Anonyymi kirjoitti...

Noi on makeita :)

Hmm... voisit opettaa mullekkin ton taktiikan. Mä oon niiiin onneton noiden värien käytössä (lyjyijykynä työt enempi mun alaa) tolla vois olla helpompaa ;)

Onks noi akryylivärejä? Onko ne kalliita siellä? Meillä Elina innostunut niistä tällä hetkellä. Pohjia vaan menee kuin...

Täytyy laittaa sulle s-postia ;D

Hali, Sarppa

Anonyymi kirjoitti...

Jossu, thanks, niin sustakin! =) Ja säkin varmaan annat lastesi maalata! =) Kommenttisi sai mut hetkeksi miettimään, miten niin "antaa maalata"...mutta tajusin, että on varmaan just tosi monia, jotka eivät anna lasten tehdä mitään, mikä esim. sekoittaa ja sotkee... JEP! =)

Sari,

juu ne on akryylejä ja TOSI TOSI TOSI halpoja. POhjatkin on TOSI halpoja! Tosin vinkki vitonen Elinalle: voisi ostaa laadukasta akaverellipaperia lehtiössä. Paperille voi varsin mainiosti maalata! Ja jos joku OIKEIN onnnistuu, sen voi sitten esim. kehystää seinälle! =)

Tuo pistemaalaus oli hypnotisoivaa, medtatiivista, rentouttavaa! =)

Teen just lapsista isoa muotokuvaa, se on KIVAA, muttei kauheen rentouttavaa tässä aloitusvaiheessa, kun pitää yrittää sommitella ne suhteessa oikein toisiinsa ja että tunnistais edes vähän, kuka on kuka. Kokoa taululla on 1 m x 1, 5 m. =)

Taiteiluterkuin Nina

Anonyymi kirjoitti...

Uijuijui... kuullostaa upealta!! Pistäppä kuvia töistäsi kun kerkiät ja saat valmiiksi :)

Kiitti vinkeistä. Elinalla olikin sellainen pikkulehtiö. Täällä ne vaan maksaa maltaita :(

Anonyymi kirjoitti...

Sari, pakko jatkaa vielä! Täällä esimerkiksi LAADUKAS A3 kokoinen lehtiö 30 paperilla maksaa noin 8 euroa. Sitten A 4 samanlainen noin 4 euroa. Ja tosi laadukkaat luonnosvihot (ei voi kyl maalata) A 4 kokoa ovat jotain pari euroatai alle. Puhumattakaan, että ostaisi A 5 kokoa... =) Elina taitaa viihtyä sitten täällä... =)

Nina