sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Rodeo, messut, kasvitieteellinen puutarha ja hyvin päättynyt sairaalareissu =)

Täällä asustelee kolme iloista lasta: kahden viikon koululoma alkanut!!! =)

Viime viikon kuulumisia... Jani lähti leirille perjantaina klo 4.30. Tulee tiistaina. En oikeastaan kyllä edes muista, mitä kaikkea muuta oli meneillään... hyppään siis suoraan perjantaihin! =)

Lähdimme Ipswichiin rodeoon. Se oli isohko tapahtuma; valtakunnalliset loppukilpailut ja kyllä olikin hieno uusi elämys!!! =) En ole koskaan elämässäni ollut "oikeassa" rodeossa. Oli ihan eri nähdä kauniit ja vahvat hevoset metrin läheisyydeltä kuin telkkarissa. Tai kokea jännitys ja aistia adrenaliini (ja testosteroni...cowboyt hattuineen, jättiläiskokoisine vyösolkineen ja bootseineen...) paikan päällä kuin telkkarissa. Ratsastus villeillä hevosilla ja härillä näytti kyllä hurjalta ja onhan se vaarallista. Nytkin sattui loukkaantumisia.

Joku jäi kädestään kiinni köyteen ja hyppi holtittomasti härän selässä ja raahautui, kunnes klovnit (joiden tehtävä on siis härnätä härät pois ratsastajien luota ja auttaa ratsastajia) saivat hänet irti. Kerran kuului KAUHEA kopsahdus: hevonen potkaisi ratsastajaa polveen. Yksi ratsastaja jäi hevosen alle, toinen liiskaantui aidan ja hepan väliin jne. No, mitään vakavaa ei sattunut onneksi kenellekään.

Kuvia on muutama... tässä pari niistä. Videoita on useita, laitan yhden, myöhemmin ehkä lisää. =)

Teinistä ei saa aina ottaa kuvia! ;)



Vähän tärähtänyt kuva, muttei oikein ole parempia... Osmo, Alma ja Maria! =) (Elorannat, onks tutut tuolit?) =)


Osmo kantaa hampurilaiset ja kokikset. Takana vasikoita, jos tarkkaan katsoo aidan läpi. Niitä lassotettiin kilpailuissa.


Tässä rodeokuningatar (oikealla) ja muita naisratasastajia.

Tässä nyt yksi videonpätkä härkäratsastuksesta.



Lauantaina olin cityssä Go Green Expossa eli "vihreillä" messuilla myymässä aromaöljyjä. Minä, Jen ja Janet! =) Teimme taas minihoitoja ja hauskaa oli! =) Aromaöljyjen vaikutus tehostaa vyöhyketerapiahoitojen vaikutusta, eli niitä on tosi mahtavaa käyttää yhdessä.



Oli kiinnostavaa tutkiskella muidenkin myyjien ympäristöystävällisiä tuotteita. Erityisen kiinnostavaa oli tällä kertaa "pesupähkinät". Olen lukenut niistä jo jotain 10 vuotta sitten Suomessakin, mutta sivuuttanut. Kirjoitan niistä vaikka erikseen joku päivä. =)

Tänään minä, Alma ja Amos lähdimme kasvitieteelliseen puutarhaan Mt. Cootchan juurelle. Meillä oli KIVAA!!! =) Kesä tekee todellakin tuloaan, oli KUUMA!!!

Sisko ja sen veli!


Äiti ja pikkarainen bambujen edessä!


Lumpeita.


Siellä oli Rauhan markkinat. Tässä kolumbialainen bändi soittaa ja laulaa ja Amos jammaa! =)



Ja juu... otsikossa mainittiin sairaalareissu. Se OLISI voinut tulla eilen. Amos kolautti päänsä ikkunaan niin, että ikkuna poksahti isoille säröille, ei kuitenkaan sirpaleiksi. Huh! Mutta se reissu tuli sitten tänään; Amos ruiskutti silmäänsä tahranpoistoainetta...huuhtelimme Nellin kanssa sitä runsaasti, mutta päätin varmuuden vuoksi lähteä sairaalaan, ja kaikki oli tosiaan hyvin! Tämän herran kanssa tapahtuu. Hän on nyt 1 vee 7 kk ja sätännyt enemmän kun 3 sisarustaan yhteensä!!! =) Tervetuloa Aarne-serkku oppimaan jekkuja!!! =)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Uih, Amoksella tosiaan kamalat kokemukset - pikkuenkeli istui kuitenkin olkapäällä.

Sulle sopii hyvin toi vihreä mekko - uusi värivalloitus. :)

t. JOssu

Anonyymi kirjoitti...

Niin istui, Jossu, enkeli okapäällä! Näkisitpä ikkunan...pitäisikö ottaa kuva... ? =)

Kiitos...värit menevät kausittain... nyt on vihreetä ja liilaa menossa... =) Selvästi oranssi tulossa... ja vähän keltainen pitkästä aikaa... =)

Mikäs väri sulla on menossa???

Ninski-sisko

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi teillä oli onni matkassa Amoksen kanssa!

Mä täällä koti Suomessa vaan ihmettelen, että miten teitin vauvasta on voinut kasvaa noin iso poika? Ihan älytöntä miten aika menee, en ymmärrä nyt ollenkaan...Mahtava pikku ukko kuvissa! Kerro lapsille lämpimät terveiset.
t.sini

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olet kertoillut markkinoilla myymistäsi aromatuoksuista. Onko kauppa käynyt hyvin? Olen itsekin joskus ostanut paria kolmea laatua.

Vai on kesä tulossa... Meillä on ollut pitkään jatkunut aurinkoinen, lämmin syksy. Tuntunut välillä enemmän kesältä. Hassu ajatus että kohta on jo syysloma. Mutta, mutta... kunhan pimeys iskee päälle, mahtaako teillä olla varapunkkaa jos tarvitsee päästä lämpöön ja aurinkoon?! ;)

Kirsi Sa.

Anonyymi kirjoitti...

Sini! Joo, oli aika hurja juttu tuo ikkunajuttu... No, amoshan on Onni, niinku Tuomaskin! =) Joo...kyllä välillä itsekin ihmettelee, kun katsoo "isoa" poikaa laittamassa cd-soitinta päälle ja potkimassa potkulautaa... just hän oli lötkö vauvamakkara teidänkin sylissä! =) Ois kiva nähdä teistäkin taas kuvia...pistänpä sähköpostia...

Kirsi, kyllä nämä öljyt menevät kaupaksi. Tosin mä vasta aloittelen ja opettelen mukana, eli en kylve näissä öljyissä tai rahoissa... -vielä ainakaan... =)

Nämä on terapeuttistasoisia, eli näitä määräätään esim. Ranskassa ihan lääkäreiden taholta! Ja jopa sisäisesti otettavaksi. Ei ole pelkkää tuoksua siis! =) Multa voi ostaa näitä ja liittyä jäseneksi tai vaikka perustaa bisneksen! =) Voin kertoa lisää, jos kiinnostaa! =) Ja kotisivut aukee kohta, siellä kerron myös lisää. Tosin ensin tulee enkunkieliset ja sitten kun olen kääntänyt ne suomeksi, suomenkieliset. Mut sää nyt osaat enkkuu...

Ihanaa, kun on ollut kaunis syksy siellä!

Terkuin Nina

Anonyymi kirjoitti...

Voi Aamosta!! Kovin tutun kuuloista touhua tosin... Meillä kans kolmas tuntuu olevan säätäjä... Onneksi selvisi vain säikähdyksellä tuosta.

Kati