sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Sutinasunnuntai!

Minun herätyskelloni soi aamulla klo 5.30. Lähdin Nundah-alueelle kylämarkkinoille aromaöljyjä myymään! =) Olin ystäväni Jenin kanssa ja päivä oli kaunis ja kiva! Tässä Jen viimeistelee katosta.


Tästä näkyy pöytä paremmin edestä.


Tässä "Medicine Woman" Nina - heh heh!


Öljyjä on ihan joka lähtöön; vaivaan, oloon, mielialaan ja tarpeeseen! Tämä öljymerkki, mitä myymme, on nimeltään Young Living. Ne ovat maailman laadukkaimpia aromaöljyjä. Öljyjä on yli 130. Vähän yli puolet ovat perusöljyjä, eli siis yhtä "lajia" öljyä. =) Loput ovat sekoituksia. Ne ovat aivan mielettömän ihania!!! Niillä voi tosiaan hoitaa kipetiä lihaksia, päänsärkyä, ihottumaa, masennusta, flunssaa... mitä vaan!!! Ja ne voivat piristää, jos olo on nuutunut (esimerkiksi piparminttu) tai rauhoittaa, jos olo on levoton (esimerkiksi sekoitus nimeltä Peace and Calming). =)

Teimme myös 10 minuutin minihoitoja, minä tein vyöhyketerapiaa ja käytin myös öljyjä. Jen teki töitä lähes pelkillä öljyillä. Sen tekniikan nimi on "Raindrops" eli "Sadepisarat". =) Hoitopöytä mahtui tilan taka-alalle!


Osmolle nappaamani kuva aidosta Star War -ukkelista! =)


Kotonakin oli ollut vipinää. Osmolla oli aamulla kaverin synttärikutsut. Almalla oli 3 tyttöä eilisestä asti yökylässä ja he lähtivät vasta iltapäivällä tänään. Otso ja Jani olivat kokkailleet. Välissä oli pitänyt soittaa KÄÄRMEENPYYDYSTÄJÄ!!! Juu!!! Kuvaa myöhemmin! (Kuvat Janin kamerassa.) ONNEKSI se oli carpet python, eikä brown snake -ja se oli KUOLLUT! =) Jani kertoi, että pyydystäjä oli tullut paljain käsin paksu nahkapussukka kädessä ja yrittänyt siitä vaan ottaa sen, mutta huomasi toki alan ammattilaisena jo ennen yritystä, että se oli kuollut! =)

GLUPS! No, se siitä! =) Tytyy muistaa pitää ovet kiinni... ei enää vain hyttysten vuoksi... !

Eilen olimme katsomassa ilotulituksia keskustassa! Vuosi kulunut, siitä, kun sinä, mamma, olit täällä! =) Koska vuosi sitten katsoimme niitä yhdessä! Laitan Janin kamerasta kuvia myöhemmin.

Loppuun vielä lapsukaisia! Tässä lapset uusissa pyjamissaan, kiitoksia mammaraiselle! =)


Alma Nellin tekemässä kampauksessa!


Tapaamme aina välillä entisiä naapureitamme. Tässä Brii ja Khy ja Osmo katsovat lastenohjelmia. -Vähän tärähtänyt...mutta laitetaan silti... kyllä he liikkuivatkin musiikin tahdissa! =)


Ja heidän äitinsä, rakas ystäväni, Nicole! =)

Ei kommentteja: