sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

ILOSET UUTISET unohtuivat äskeisestä postauksesta...

... MEILLÄ ON UUSI KOTI! Varmasti, sopimukset allekirjoitettu ja silleen! Muutto on 11.7. Yli 20 taloa käyty katsomassa ja energiaa ja aikaa kulutettu noin kuukausi. NYT se löytyi! =) Kuvia myöhemmin... Mutta jotakin tietoa heti... Se sijaitsee Wynnum Northissa, eli aika kaukana tästä talosta (5-6 km), mutta ei paljon kauempana vanhasta kodistamme, mikä sijaitsi Wynnumissa. Otso voi edelleen polkea koulumatkat, Almaa ja Osmoa pitää taas alkaa kuskata. Yläkerran aulan ikkunasta näkyy... MERI! =) Siinä on mukavasti tilaa, muttei "liikaa", eli oikein sopiva. Parasta siinä on takapihan -ei, ei uima-allasta enää- vaan oma pikkuruinen SADEMETSÄ! Me tulimme siihen tulokseen, ettemme enää etsi uima-altaallista kotia. Se on kesäisin IHANA, mutta noin 7-8 kk vuodessa turha ja aiheuttaa vaan työtä, joten turha maksaa siitä, ellei se olisi "sattunut" olemaan muuten talossa. Nyt siellä on sademetsä, jonne Osmo jo suunnittelee keinua, majoja, kiipeilyä ja me muut retkiä, telttailua ja oleilua.

Osoite on 2 Constellation Way, Wynnum North, jos joku haluaa kurkkia google mapista. Se sijaitsee kadun kulmassa ja tonttia ympäröi iso aita, johon on jo suunnitteilla mainosplakaatit, jotka tiedottavat mun työnharjoittamisesta sen aidan takana. Mitäs vielä... no olo on helpottunut! =) Kodin etsintä on työlästä ja asioiden puntaroiminen vaikeaa..joku on halpa, mutta pikkuruinen ja huonossa paikassa, toisessa on upea keittiö, paljon tilaa, mutta surkea sijainti...kolmannessa kaikki täydellistä, mutta tähtitieteellinen vuokra janiinedelleen! No, päätös on nyt tehty onneksi!

Tästä nykyisestä kodista tulen kaipaamaan kahta asiaa: sitä, että Alman ja Osmon koulu on kirjaimellisesti kivenheiton päässä ja naapurin Nicolea, joka esimerkiksi minuutti sitten lähetti lasten mukana purkin, jonka päällä oli lappunen: "Home made hommus, enjoy!"

Kuviksi laitan vielä tämän aamun kävelyltä luontokuvia...olkootpa kuvat omistettu puutarhuri-ex-työkamulleni Rouva Salmiselle! =) Tässä vain osa aamun kukkakuvista!

Pullonharjakukkia.


Joulutähtiä.

Katunäkymää. (Meidän tästä pikkutieltä kun kääntyy vasemmalle, on tällaista pitkän matkaa.)


Palmuja ja harsokukkia.


Tipu purossa.


Ja lisää kukkia, puskia, ja kukkivia puita.


Tämä "ruukkukukka" oli mainio tapaus!

Käväistiin puistossakin, Osmo ja Amos leikkivät. Ei kuvia sieltä tästä aamusta, mutta viikon takaa parit, tosin vain Amos mukana:

Amos on aika "hurja"! Hän kiipeää tomerasti ja päättäväisesti yläs liukumäkeen ja liukuu suorastaan huithapelisti alas ja kiljuu riemusta. Tänään tuntui tylsältä istua, hän yritti väkisin seisten liukua tai juosta alas. Näissä viime viikkoisissa kuvissa on yllä pyjama! =) Lähdimme tosi ex-tempore kävelylle, eikä siinä vaiheessa nyt niin väliä, onko päällä pyjamapöksyt vai jotkut toiset puuvillapöksyt - ainakaan Australiassa, eikä meidän perheessä! =)

Ylös!



Paikoilleen...jotenkinkutenkin edes...


Ja alaaaaaaaaass...! =)


JIPPII!


Ja laitanpa nyt, kun kerran innostuin ja Amoskin jaksaa vielä nukkua, kuvia parin viikon takaa rannalta, aivan toisenlaisessa säässä kuin yleensä. Olimme suunnitelleet pitkää kävelyä, mutta se typistyi, koska päivän päätteeksi alkoi vielä sataakin! Eli nämä ovat Gold Coastilta 2-3 viikon takaa. Reissussa oli Nina, Jani, Amos, Alma ja Osmo. Otsolla taisi olla peli ja Nellillä jotain muuta.


Koleasäinen ranta.


Tuuli oli voimakas, ei lupaa uimareille!


Alma kasteli vähän varpaita vaan.


Äiti, Osmo ja Alma kisaavat dyynin päälle.


Amos liukui dyyniä alas, kiipesi ylös ja söi hiekkaa; monipuolisesti viihdyttävää!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania uutisia sekä upeita ja veikeitäkin kuvia.

Kävin Google Earth:ssa jo kurkkaamassa teidän taloa ja sademetsää ;) Mahtavan näköinen paikka. Ei tainnut olla teidän auto pihassa? ;D

Kesäsisin terkuin koneen ääreltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin. oletko Nina koskaan Google Earth:ssa kokeillut valokunavigointia. Tosi selkeesti näkyy kaikki kadut, talot jne. uskomatonta tämä tekniikka!

Ed.mainittu Sari ;)

Silvola kirjoitti...

ONNEA uuden kodin löytymisestä! Sinne me sit tullaan kylään kun ehditään :) Ihania juttuja ja kuvia!

Kaisa

Anonyymi kirjoitti...

Terve:

Olin katsomassa teidän koti juuri nyt, ei oli teidän auto se sininen fordin varma, hehe. Siellä tapahtu koko ajan asioita, hyvä Nina blogin takia vaikka komenteja ei tule enemmän. Olen kiire mies, hehe. Terveisia porukalle, kaikki hyvin teille.

Carlos

Lissu kirjoitti...

voi wau!! onneks olkoon uudesta kodista:) ootellaan kuvia:)
ihania noikin kuvat<3<3 voi että noita kukkiakin<3<3<3
tunnustustakin olis saatavilla blogistani:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuden kodin löytäneille! Erityis-kiitos ihanasta kukkapläjäyksestä, ah, ihania ovat! <3 <3 <3
Mrs. Salminen

Anonyymi kirjoitti...

Juu, se vanha jaguaari ei ole meidän... Se olisikin komea kunnostettuna! =) Sari, joo, olen navigoinut google earthissa, se on ihmeellistä!!! =) Terveisiä koko perheelle! =)

Kiitos Kaisa onnitteluista, ollaan TOSI helpottuneita kyllä, vaikka itse muuttourakka onkin vasta (taas) edessä, mutta minä ajattelen jo sitä, kun kaikki on ihanasti ohi! =) Sen avulla jaskaa hienosti! Mahtavia kesäpäiviä teille Suomessa! =)

Carlos, joo, täällä tapahtuu, niin varmaan sielläkin! Tuntuu, että nykyään kaikille tapahtuu paljon kaikkea! =)Terkkuja vaimollekin!!! =)

Lissu ja Kirsi, kiitos onnitteluista! Seuraavan kukkapläjäyksen omistan kyllä sulle, Lissukka! =)

Ja Kirsi, laitan vinkkejä opettajille joku päivä, kun ehdin, niitä riittää... en vaan ole ehtinyt sitä puolta tuoda esiin... kunhan mun iso työurakka ja muutto on takana, palaan asiaan, eli joskus ehkä heinä- tai elokuussa, sopivasti ennen uuden lukuvuoden alkua siellä! =)

Halauksin Nina

Lissukka:) kirjoitti...

Voi ihanaa<3:)
ja muuten...HYVÄÄ JUHANNUSTA teidän koko perheelle:)
mä täälä poski paisuksissa ja mustelma leuassa...mutta eikös juhannuksena niin kuulu ollakkin:D...no mulle kyllä ton aiheutti hammaslekuri kun leikkas parit viisaudenhampaat veks...mieheni sanoin...nyt varmaan loppukin äly katos ja ruuatkkin saa soseuttaa niinkuin mummoille...hmm:D pikkasen sateinen jussi nyt ollut mutta huomenna jo paistaa ja ens viikolla tulee kesä:)

Anonyymi kirjoitti...

Pikaista paranemista ja auringonpaistetta!!!

Nina